Deputatul care vrea desfiintarea radarelor a fost sanctionat de 40 de ori, ultima oara chiar ieri

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 18:53
10548 citiri
Deputatul care vrea desfiintarea radarelor a fost sanctionat de 40 de ori, ultima oara chiar ieri
Foto: Facebook/Catalin Radulescu

Catalin Radulescu de la PSD, cel care vrea de desfiinteze radarele de la Politie, are el insusi probleme cu politia, dupa ce urcat baut la volan ori a depasit viteaza legala.

Si nu s-a intamplat o singura data. Potrivit Politiei, deputatul are aproape 40 de sanctiuni dintre care 15 pentru viteza, trei sanctiuni pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, care s-au soldat cu suspendarea permisului si trei infractiuni pentru conducere cu permis necorespunzator, relateaza Digi 24.

Replica savuroasa a lui Godina, dupa ce un deputat anchetat de DNA a cerut desfiintarea echipajelor de "pandari si sobolani"

Ultima oara, Radulescu fost amendat, vineri, in judetul Tulcea, pentru depasirea vitezei legale in localitate. Unul din politistii care l-au oprit sustine ca parlamentarul i-a jignit si injurat pe agenti.

Potrivit unor surse din Politie citate de News.ro, parlamentarul a fost oprit de un echipaj vineri la ora 16.00, pe DN 22, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Tulcea, dupa ce aparatul radar a inregistrat o viteza de 82 de kilometri la ora. Parlamentarul a primit o amenda de 315 lei pentru depasirea vitezei si un avertisment pentru neprezentarea documentelor.

Unul dintre politistii din echipajul care l-a oprit pe Radulescu a scris, sambata, pe Facebook, ca, in momentul legitimarii, Radulescu a prezentat doar legitimatia de Parlament si a inceput sa ii jigneasca pe agenti.

"Aceasta postare a domniei sale deputat Radulescu a fost pusa dupa ce ieri noi l-am oprit in judetul Tulcea la radar pentru o viteza de 80 sau 82 de kilometri la ora in localitate, apoi ne-a facut nesimtiti si ne-a injurat atat pe mine, cat si pe colegii mei", scrie Marius Cucu, agent de politie la Politia Judeteana Tulcea Tulcea.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a scris sambata pe Facebook ca, dupa Paste, va initia un proiect legislativ pentru desfiintarea radarelor formate din echipaje de Politie, spunand ca s-a saturat de agentii "pandari" si "spagari" care "stau ascunsi ca sobolanii" pentru a-i amenda pe romani.

"Voi Initia imediat dupa paste, o initiativa legislativa de desfiintare a radarelor formate din echipaje de Politie. M-am saturat si cred ca toti romanii s-au saturat de acesti pandari, care in loc sa aiba rol de preventie ca in orice stat civilizat si european, stau ascunsi ca niste sobolani, ca sa dea amenzi si sa penalizeze romanii, avand salarii din banii nostrii ai romanilor. Iar in fiecare saptamana auzim stiri cum sunt retinuti, anchetati pentru mita, spagi si abuzuri. In afara de a se purta abuziv cu fiecare conducator auto, dur, neelegant, nesociabil, si a avea singura menire de a da amenzi si a lua puncte, nu isi au nici-un rol, pe banii romanilor. Vom face asa cum e in alte tari europene, radare fixe dupa ce conducatorii auto sunt preveniti prin tabele electronice care anunta existenta radarului. Voi avea nevoie de sustinerea tuturor conducatorilor auto. Asa ca le doresc Paste Fericit, militienilor pandari, ca vor avea un ultim paste ca pandari de radar. E timpul sa mai eliminam un abuz, niste spagari si unii care traiesc pe banii nostrii ai romanilor", a notat Radulescu pe Facebook.

Alesul PSD care vorbeste despre "spaga" pe "banii romanilor" este trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.

Un deputat PSD vrea desfiintarea echipajelor de radar: Niste pandari si spagari, stau ascunsi ca sobolanii

Ideea nastrusnica a lui Radulescu n-a ramas fara ecou. O replica a venit chiar de la celebrul politist Marian Godina. Ironic, asa cum ne-a obisnuit politistul-scriitor, Godina admite ca propunerea lui Radulescu i-ar putea aduce o multime de sustinatori. Totusi, politistul are o alta sugestie pentru parlamentarul social-democrat.

"Domnule deputat, sunt convins ca o asemenea postare va va aduce multi sustinatori.

Dar ce ati spune daca ati initia o lege care sa faca imposibila ocuparea unei functii de deputat de catre o persoana care scrie 'paste' cu 'p' mic, 'nostrii' cu doi 'i' si 'nici-un' cu cratima? Nu de alta, dar mie, militian pandar, care imi iau salariul degeaba si nu am 'nici-un' rol, mi se pare rusinos ca, in Romania, persoane care nu stiu sa scrie corect sa poata initia legi. E 'decat' o sugestie", scrie pe Facebook Marian Godina, ajuns celebru pentru postarile sale amuzante de pe retelele sociale, dar si pentru ca a demascat abuzuri din Politie.

Dupa ce politistul Marian Godina l-a ironizat pentru ca nu cunoaste limba romana, deputatul PSD Catalin Radulescu si-a sters postarea de pe Facebook in care anunta ca va initia o lege de desfiintarea a echipajelor de politie de pe radare, prilej pentru Godina sa-i sugereze si "niste scuze publice".

"Domnul deputat a dezinitiat initiativa de a initia o initiativa de lege si si-a sters postarea.: )) Am stiut eu de ce ii fac print screen. Domnule deputat, asteptam sa aveti initiativa de a initia niste scuze publice. Sunt convins ca ati initia o initiativa frumoasa.: ))", a comentat Marian Godina, pe reteaua sociala.

D.R.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Radulescu amenzi sanctiuni, #Radulescu desfiintare radar , #lege