Romania are nevoie de o lege puternica - De la cititori

Sambata, 12 Februarie 2011, ora 14:49
1524 citiri
Romania are nevoie de o lege puternica - De la cititori
Foto: Arhiva

Exista oameni care au nevoie de ajutorul celorlalti. Din nefericire, sau dintr-o greseala epocala a inchistarii in clisee generaliste, acele persoane sunt puse la un pachet bine ambalat de structurile corupte si sunt numite drept "intretinuti ai statului".

Adevaratii intretinuti ai statului sunt cei care traiesc din contributiile celor care muncesc, din impozitele celor care platesc pentru minimul serviciu medical, fara sa beneficieze de el in mod macar cvasi-gratuit.

Adevaratii intretinuti ai statului sunt aceia care se lafaie prin Parlament, cu gatlejul plin, in timp ce colegiul pe care il reprezinta sta in somaj tehnic, din lipsa de legi fiscale pentru a trage investitorii straini.

Se intreaba multi care e legatura directa intre Parlament si lipsa locurilor de munca? Pai legatura e, cel putin cata vreme Parlamentul poarta titulatura respectiva, ca vorbim de un organ legislativ, principalul organ legislativ al tarii.

In loc sa propuna avocatii neamului (avem multi deputati si senatori de profesie avocati) un cod fiscal, pentru a face ca omul de rand sa isi aiba asigurata buna respiratie din fiecare zi, circarii din Casa Poporului se gandesc la denumiri de etnii, la taxarea de vrajitoare si alte aspecte, importante, dar nu prioritare pentru o tara care are nevoie in primul rand de a fi educata.

Si educatia nu porneste din scoala, ci din lege. Impunerea legii in fata cetatenilor ca icoana suprema este principalul factor care poate incepe la a educa un popor chinuit de ignoranta, de prostie.

O sa fur un citat dintr-o campanie a ministerului de sanatate din Spania, actuala in peninsula Iberica: "Nu este bogat cel care are cat mai mult, este bogat cel care are nevoie de mai putin".

Iar noi avem nevoie de mai putina prostie. Si de mai putini asistati social. Avem nevoie sa fim educati, prin legi care sa se impuna atat de puternic, incat sa ne fie frica. Stiu, ce am scris ramane a 'nspea utopie din asa-zisul stat de drept. Drepti in fata imbecilitatii!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#legi Romania, #viata politica romania, #pachet legi, #respectare lege, #aplicare lege , #lege
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Sunt la moda tiradele sforaitoare! Pana acum erau numai la adresa Presedintelui, Primului Ministru, a Guvernului sau a principalului partid de guvernamant. Acest articol e un inceput cam fara viitor: o tirada impotriva Parlamentului!