Chiliman: Udrea nu e puternica, e smechera, fuge de vot ca dracu' de tamaie

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 23:03
3147 citiri
Chiliman: Udrea nu e puternica, e smechera, fuge de vot ca dracu' de tamaie
Foto: Arhiva

Primarul liberal al Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a declarat vineri seara ca Elena Udrea degeaba incearca sa se victimizeze in fata electoratului pozand in politician atacat de misogini, pentru ca adevarul este ca este "smechera" si "incearca sa-i fraiereasca pe bucuresteni cu un asa zis referendum".

"Doamna Udrea incearca sa se apere creand impresia ca e o victima a masculilor din politica. Am apreciat mereu la doamna Udrea ca e femeie. In politica, in schimb, doamna Udrea nu e un om puternic, este un om smecher si incearca doar sa ii fraiereasca pe bucuresteni cu un asa zis referendum.

Apreciez ca primarul Oprescu a incercat sa ofere o intrebare corecta bucurestenilor, a vrut sa le ofere un referendum corect. PD-L-ul le ofera o smecherie. Udrea nu e puternica, daca era puternica nu fugea de votul bucurestenilor ca dracu' de tamaie", a declarat Chiliman, la Realitatea Tv.

"In momentul in care le dau romanilor puterea, le dau votul, le e frica, pentru ca romanii sunt puternici, Udrea si PD-ul sunt niste oameni slabi care fug de romani", a mai atacat primarul Sectorului 1, aratand ca smecheria a ajuns atat de departe incat "initial au vrut sa se tina de Rusalii referendumul, e absolut o bataie de joc".

Oprescu si Chiliman, anti-eutanasiere

Intrebat daca este de acord cu eutansierea cainilor vagabonzi, Chiliman a spus ca nu, insa a apreciat ca o solutie trebuie neaparat gasita.

"Sunt doua lucruri foarte clare pe care vreau sa le spun: am apreciat faptul ca domnul primar Oprescu ne-a chemat sa discutam, sunt impotriva eutanasierii, dar ei (cainii vagabonzi, n.red.) nu au ce cauta pe strada. E nevoie de adaposturi, de alte solutii care se pot gasi si nici nu costa asa de mult", a apreciat Chiliman.

Nici Oprescu nu s-a aratat de acord cu aceasta solutie, mai ales ca cetatean, ca primar aratand ca e nevoit sa supuna la vot in consiliu problema.

"Nu sunt pentru eutanasiere, eu va raspund ca cetatean. Ca primar o sa supun asta in consiliu daca le ia Dumnezeu mintile la aia, dar sper sa nu fi avut toti scarlatina", a glumit primrul general.

Cat despre subiectul care e pus pe masa de cate ori este prins de jurnalisti - concertul U2 in Romania - Oprescu a spus ca spera ca trupa sa ii incante pe romani spre sfarsitul anului, desi costurile ar fi destul de mari si bugetul Primariei a fost taiat.

"Astia (U2, n.red.) sunt in Africa de Sud si le-au spus celor care negociaza ca daca primarul ala al vostru vrea sa pofteasca sa asigure transportul la 120 de masini (camioanele care transporta scena, n.red.)... Si a ramas ca mai incolo, mai inspre sfarsitul anului", a spus Oprescu, asigurand, insa, ca proiectele pe care le-a inceput le va termina infiferent de buget.

"Termin Basarabul, termin stadionul si termin toate proiectele pe care le-am inceput, chiar daca mi-au luat banii", a conchis Oprescu.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Andre Chiliman Elena Udrea, #Legea Capitalei referendum Bucuresti, #Sorin Oprescu Elena Udrea , #Legea Capitalei
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Chiliman . Unul care a avut tupeu si a profitat de Referendumul facut de Halaicu sa se imbogateasca cu acte false de mostenire .