Sefii de la Ministerul Educatiei au abonamente de mii de euro la SPA

Luni, 23 August 2010, ora 09:16
3148 citiri
Sefii de la Ministerul Educatiei au abonamente de mii de euro la SPA

Sefii de la Ministerul Educatiei, dar chiar si unii fosti consilieri au parte de abonamente la o baza sportiva in valoare de peste 10.000 de euro.

Abonamentele pentru piscina, sala de fitness, masaj si sauna sunt facute pentru baza sportiva "Pescariu Sports & SPA" si sunt gratuite pentru conducerea Ministerul Educatiei, potrivit publicatiei Puterea.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, dar si fostul sau consilier, Melania Mandas Vergu, se bucura de abonamentele gratuite la SPA.

In urma cu cativa ani, Ministerul Educatiei se judeca cu firma lui Dinu Pescariu, cu privire la fosta baza sportiva "Cutezatorii", cu o suprafata de aproximativ 60.000 de metri patrati.

Melania Vergu: Se arunca cu noroi in mine

Melania Vergu, fost consilier al ministrului Educatiei, a confirmat pentru Ziare.com existenta cardurilor pentru abonament la SPA, insa sustine ca intreaga poveste nu este decat o informatie aruncata in presa pentru a o denigra.

"Este exagerat, se doreste clar sa se arunce cu noroi in mine, este foarte limpede", a declarat Melania Vergu, pentru Ziare.com.

Jurnalista precizeaza ca, in cazul in care i se solicita sa dea inapoi abonamentul pe care l-a primit de la Ministerul Educatiei, il va returna.

"In luna februarie-martie s-au adus 70 de astfel de carduri din partea lui Dinu Pescariu si au fost date ministerului si, printre persoanele carora au fost date, m-am numarat si eu. L-am activat cand eram la Ministerul Educatiei, nu mi s-a spus ca trebuie sa il dau inapoi. Daca e o problema, il dau inapoi", a declarat Melania Vergu.

Fostul consilier al ministrului a adaugat ca a scris, in trecut, despre contractul dintre Ministerul Educatiei si firma lui Dinu Pescariu, dar si ca a verificat acel contract si ca acesta a fost "perfect legal".

In plus, Melania Vergu precizeaza ca nu stie in ce baza s-au dat abonamentele respective si caror angajati din minister s-au mai dat, dar si ca acest lucru ar trebui specificat de catre Ministerul Educatiei.

"Am verificat, este un contract in perioada minsteriatului Andronescu. Este un contract cat se poate de legal si de corect si ar trebui intrebat domnul Pescariu de ce baza are in contract specificat faptul ca are de platit. Cert este ca s-au primit de la Dinu Pescariu aceste carduri si care au sosit la cabinetul domnului ministru", a precizat Vergu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Întrebări și răspunsuri legate de înscrierile la creșă și grădiniță. Ministerul Educației vine în ajutorul părinților
Întrebări și răspunsuri legate de înscrierile la creșă și grădiniță. Ministerul Educației vine în ajutorul părinților
Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat marți seară, 16 aprilie, că reprezentanții forului pe care-l conduce pregătesc un material cu cele mai frecvente întrebări și răspunsuri legate...
Isterie în rândul comuniștilor din Rusia după introducerea golfului la orele de sport: ”Elevii învață respectul faţă de rivali”
Isterie în rândul comuniștilor din Rusia după introducerea golfului la orele de sport: ”Elevii învață respectul faţă de rivali”
Partidul Comunist din Rusia a criticat Ministerul Educaţiei pentru introducerea golfului la orele de educaţie fizică din şcolile ruse, informează EFE. ”Jocul de golf este o tradiţie a...
#Ministerul Educatiei, #abonamente SPA educatie, #SPA ministerul Educatiei , #minister