Grupul de lucru anticriza, sabotat de femeile de serviciu de la Finante

Luni, 19 Iulie 2010, ora 22:22
3371 citiri
Grupul de lucru anticriza, sabotat de femeile de serviciu de la Finante
Foto: Arhiva

Grupul de lucru constituit de Guvern la nivelul Coalitiei pentru a decide ce masuri de relansare economica vor fi luate nu s-a putut reuni martea trecuta pentru ca femeile de serviciu de la Finante nu au vrut sa descuie usile salilor unde trebuia sa aiba loc sedinta.

Cel putin asa sustin cei de la Jurnalul National, care scriu ca marti, 13 iulie, prima sedinta a grupului de lucru pentru programul economic nu a putut avea loc.

Mai precis, cei sositi la 9:30, la Ministerul de Finante, printre care si deputatul PD-L Sulfina Barbu, nu au putut convinge femeile de serviciu sa descuie birourile din Ministerul de Finante, in conditiile in care ministrul Sebastian Vladescu era plecat la Bruxelles.

Conform sursei citate, membrii grupului de lucru anticriza prezenti, deputatul PD-L si alti doi senatori PD-L, au cautat o alta locatie si au gasit-o. Fostul secretar de stat Gratiela Iordache, proaspat demisa, venise sa-si ia lucrurile din birou, si i-a invitat la ea, pentru o ora, cu rugamintea "sa nu ii spuna domnului ministru Vladescu ca le-a dat cafea".

Liderii PD-L, UNPR si UDMR au decis saptamana trecuta elaborarea unui plan de redresare a economiei. Printre propunerile dezbatute se regasesc scutirea impozitului pe profit pentru firmele nou-infiintate si deducerea fiscala de 10% din TVA pentru renovarea locuintelor.

Potrivit presei, parlamentarii Puterii mai sustin impunerea unei dobanzi pentru fiecare zi de intarziere de plata a impozitelor, care sa fie de 0,04%, si amanarea de la plata obligatiilor fiscale neachitate la termen, pana la data de 30 iunie 2011. In plus, se mai vorbeste despre cresterea la 80% a cotei din dividendele intreprinderilor de stat care se varsa la buget.

Nu sunt singurule masuri anticriza pe care Puterea le-ar avea in vedere spune Sulfina Barbu, intregul set de masuri economice urmand sa fie definitivat in curand.

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#grup lucru anticriza, #Sulfina Barbu anticriza, #sebastian vladescu , #minister
Comentarii
Poza khachaturian
khachaturian
rank 1
chiar asa mai mitici nenorociti,adica dupa prerea voastra si ai unor autori sovietici guvernul Romanieie la p.ula femeilor de serviciu