Ziare.com
Turul 2 al prezidentialelor. Iohannis vs. Dancila

Rozalia Biro: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta

Joi, 07 August 2014, ora 20:33

   

Rozalia Biro: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta
Senatorul UDMR Rozalia Biro, nominalizata de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Culturii, dar respinsa de presedintele Traian Basescu, a declarat joi ca "nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta".

"Regret ca nu mi s-a dat posibilitatea sa dovedesc cum poate un bun manager sa aduca rezultate in cultura. Sunt convinsa ca nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta. Aceasta este esenta a ceea ce cred eu acum ca trebuie spus", a spus Rozalia Biro.

Basescu respinge propunerile pentru Buget si Cultura si cere mentinerea pactului de coabitare

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca a respins nominalizarile facute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Culturii si Bugetului, respectiv Rozalia Biro si Claudiu Manda.

"In ceea ce priveste propunerea legata de Rozalia Biro, am respins propunerea primului-ministru cu mentiunea ca este o propunere necorespunzatoare functiei. Oricand in timpul mandatului meu primul-ministru o va propune pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale sau pentru Ministerul Transporturilor, care sunt legate de experienta in administratie, nu voi ezita sa o numesc in aceasta functie, dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoasterea limbii romane este un lucru esential", a afirmat Basescu.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 882 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pai

- "faptele" sunt necunoshterea limbii romane , colac peste pupaza , considerata shi straina !:o(((

"Rozalia Biro: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta"

 

respingere absolut normala

in Romaania sunt intelectuali de mare rassa si cultura si nu este justificata numirea unei persoane care are dificultati in intelegrea si exprimarea in lb roman!

 

Daca raportarea rezultatelor.....

...''faptelor´´ o faci dand din maini si nu vorbind, te susțin!!!! Mă indoiesc ca si ministra a ''culturii´´ e capabila sa recite o poezie romanească corect, poate pe Petofi Sandor, da....

 

Conditia,

nr.1 ca sa fii nominalizata ministru,e sa fii biped...
Cum ea a declarat ca nu are bipezi in familie...Asta e situatia!

 

Aveti dreptate Doamnă!

Bipezii lui Ponta sunt dezinteresati si de un minim de competentă din partea a lor săi!Ei altceva asteaptă de la guvernul Ponta...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor