Ce avere are Darius Valcov, viitorul ministru al Bugetului

Marti, 19 August 2014, ora 12:26
16247 citiri
Ce avere are Darius Valcov, viitorul ministru al Bugetului
Foto: enational.ro

Darius Valcov, propus, marti, de premierul Ponta pentru functia de ministru al Bugetului, are bani in conturi, dar nu detine nicio casa sau vreun teren, iar sotia sa, Lavinia Sandru, castiga mai mult decat el.

Informatiile apar in cea mai recenta declaratie de avere a lui Darius Valcov.

In documentul semnat la data de 21 mai 2014 si inregistrat la Senat, Darius Valcov precizeaza ca nu detine bunuri imobile, adica nici terenuri si nici cladiri. La categoria autovehicule este trecut un autoturism Jeep Wrangler fabricat in 2011 si cumparat de sotia sa, Lavinia Sandru, in 2014.

In declaratia de avere, senatorul PSD a mai trecut bijuterii si obiecte de arta estimate la o valoare totala de 62.000 de lei, precum si un cont la BCR deschis in 2009 pe numele sotiei, in care se gasesc 155.000 de lei.

Cei doi soti mai au doua plasamente la Loyal Leasing in valoare totala de 115.000 de lei.

In anul fiscal trecut, Darius Valcov a castigat doar indemnizatia de senator, in valoare de 64.512 lei. In schimb, sotia sa, Lavinia Sandru, care este realizator de emisiune la Realitatea TV, a incasat 4.368 de lei in calitate de director artistic la ALDACO Film si mai multe sume ca drepturi de autor: 20.000 de lei de la Casa Artelor Sector 3, 20.000 de lei de la Asociatia ProFamilia, 20.000 de lei de la Pakiss Brand si 9.500 de lei de la Centrul Cultural European Sector 6.

In declaratia de interese curenta, Darius Valcov nu a trecut nimic.

Premierul Victor Ponta a trimis, marti, la Palatul Cotroceni propunerea de numire a senatorului PSD de Olt Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget. Propunerea nu poate fi refuzata, pentru ca seful statului l-a respins deja pe Claudiu Manda, iar Curtea Constitutionala a precizat ca legea fundamentala nu ii permite sa refuze decat o singura data, motivat.

Darius Valcov, propus de Victor Ponta la Ministerul Bugetului

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Darius Valcov avere, #Darius Valcov declaratie interese, #Darius Valcov ministru buget , #ministri