Sotiile ministrilor din Guvernul Ponta, venituri impresionante

Marti, 07 Iulie 2015, ora 21:35
12295 citiri
Sotiile ministrilor din Guvernul Ponta, venituri impresionante
Foto: Facebook/Daciana Sarbu

Sotiile ministrilor din Guvernul Ponta au venituri impresionante.

Publicatia Adevarul a strans la un loc informatiile privind cele mai mari venituri obtinute de sotiile ministrilor romani.

Spre exemplu, sotia premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, obtine din activitatea de eurodeputat peste 70.000 de euro pe an.

In acelasi timp, sotia premierului interimar Gabriel Oprea, casnica, obtine aproximativ aceeasi suma din inchirierea celor sapte imobile pe care le detine, arata sursa citata.

Rodica Cazanciuc, sotia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, verisoara premierului Victor Ponta, a incasat anul trecut peste 11.000 de lei pe luna de la Autoritatea Aeronautica Civila din Romania, unde este director.

Sotia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a castigat anul trecut peste 6.500 de lei pe luna de la Universitatea "Titu Maiorescu" si din colaborarea cu firmele "S.C. Proximity S.R.L.", specializata in publicitate, si cu S.C. Exact Cercetare si Consultanta S.A., care se ocupa de cercetare. Cele mai multe sondaje realizate de firma pentru care a lucrat Mihaela Banicioiu au fost comandate de Institutul Aspen din Romania, condus de Mircea Geoana.

Laura Cimpeanu, sotia ministrului Educatiei, a castigat 192.000 de lei de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Sotia ministrului Apararii, Mircea Dusa, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Toplita, a castigat anul trecut suma de 140.000 de lei.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, nu a mai divortat de sotia sa, Ayten, care a contribuit la bugetul familiei cu 86.000 de lei obtinuti din consultanta si a primit o mostenire de 27.173 de lei.

Sotia ministrului delegat pentru Diaspora, Angel Tilvar, a castigat aproape 70.000 de lei, din activitatea de inspector la Consiliul Concurentei si ca profesoara la Colegiul "Gheorghe Asachi" din Focsani.

Sotia ministrului Economiei, Corina Tudose, asistent manager la EN Electric Proiect Office SRL Bucuresti, a castigat 5.000 de lei pe luna ca secretara, iar firma la care este angajata a castigat anul acesta un contract de opt milioane de euro, acordat de Compania Nationala de Investitii din Ministerul Dezvoltarii.

Nicoleta Nicolicea, sotia lui Eugen Nicolicea angajata anul trecut la Cancelaria premierului Victor Ponta, a obtinut 25.346 de lei din activitatea de consilier si 8835 de lei de la S.C. "Sursa Zilei Media", care detine site-ul sursazilei.ro.

Consoarta ministrului pentru Fonduri Europene, Sorina Nica, a castigat anul trecut aproape 44.000 de lei din activitatea sa la Unitatea Militara 472, din cadrul SRI.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#venituri sotii ministri Guvern Ponta, #Daciana Sarbu venituri, #venituri sotie Oprea , #ministri