Paleologu, la motiunea de cenzura: Votati, nu impuscati!

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 11:51
3861 citiri
Paleologu, la motiunea de cenzura: Votati, nu impuscati!
Foto: Romania TV

Deputatul PDL, Theodor Paleologu, a fost primul parlamentar care a dezbatut textul motiunii de cenzura si, in cele sase minute in care a vorbit de la tribuna Parlamentului, si-a "colorat" discursul cu metafore si indemnuri la adresa liderilor USL.

"Au fost discutii in ultimele zile, s-au facut pariuri, e mare suspans s-ar parea. S-au facut si speculatii, ce sa faca Opozitia daca trece motiunea. Va spun, dle presedinte Ponta, ma uit la dvs si, chiar daca ma ignorati, va spun: nu umblati cu cioara vopsita!

Formula dlui Iliescu, inteleptul tribului, sa fie un guvern de tranzitie, nu cred ca mai convinge pe nimeni. Dragi colegi, aplicati-va dumneavoastra aceleasi criterii de performanta. Daca trece motiunea, aratati ca puteti face in sapte luni ce n-a reusit sa faca acest guvern in doua", a spus Paleologu, intrerupt de mai multe ori de rumoarea pesedistilor din sala.

Deputatul pedelist a avut si un indemn pentru colegii parlamentari prezenti.

Ungureanu: Distrugeti ideea de Opozitie, motiunea e caderea in trecut

"In urma cu cateva luni, Oltean spunea, de la aceasta tribuna: votati, nu strigati! Asa imi vine sa spun si eu acum: Votati, nu impuscati!", a precizat Paleologu, referindu-se la declaratia lui Ponta care a spus, despre politicienii Puterii, ca "nici daca-i impusti nu e suficient".

Paleologu a continuat sa i se adreseze liderului PSD, care radea de mama focului in banca trimitandu-l sa citeasca Iliada lui Homer.

Geoana voteaza pentru motiunea de cenzura

"Ii adresez un sfat si dlui Ponta - la auzul huiduielilor din sala corectandu-se imediat - o amicala sugestie - sa citeasca Iliada, cantul II, unde Thersites il ameninta pe Agamemnon si apoi este pus la punct de catre Ulise si ii da cu sceptrul in cap", a adaugat Paleologu.

La numai doua luni de la investitura, Mihai Razvan Ungureanu se confrunta vineri cu prima motiune de cenzura depusa de Opozitie. Denumita "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", motiunea va fi votata in plenul reunit al Parlamentului.

Motiunea de cenzura are nevoie de 231 de voturi pentru ca Guvernul sa fie demis. Liderii Opozitiei au anuntat vineri dimineata ca mai au nevoie de 4 voturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Paleologu motiune cenzura, #Paleologu votati impuscati, #dezbateri motiune cenzura USL , #motiune cenzura
Comentarii