Corlatean: Votati motiunea sau veti purta rusinea pana la finalul vietii

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 15:34
1513 citiri
Corlatean: Votati motiunea sau veti purta rusinea pana la finalul vietii
Foto: realitatea.net

Senatorul PSD Titus Corlatean i-a indemnat miercuri pe parlamentarii Puterii sa voteze motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Boc, afirmand ca altfel vor purta "rusinea" pana la sfarsitul vietii lor.

Corlatean a facut aceste afirmatii la momentul dezbatarii motiunii de cenzura.

"Veti purta rusinea cu dvs. cat timp veti trai daca nu veti vota aceasta motiune de cenzura. Veti fi direct responsabili pentru eventuala decizie a unei invatatoare de a-si continua pana la capat gestul extrem la care a recurs. Va e teama si sunteti lasi si nu-i lasati pe proprii parlamentari sa se exprime si sa sustina propriul dvs. guvern (...) Veti purta rusinea pana la sfarsitul vietii dvs. pentru ceea ce veti face sau nu veti face astazi", a afirmat senatorul PSD.

El a afirmat ca demersul Opozitiei nu este neaparat unul care se refera la aspectele politice.

"Motiunea se refera la oameni care nu au fost adusi la Bucuresti de nimic altceva decat de foame si de disperare. De foame si de disperare in Romania europeana a anului 2010, condusa de comandantul suprem. Motiunea de cenzura se refera in egala masura la decizia unui cadru didactic din Romania, a unei doamne invatatoare care a decis sa recurga la un gest extrem pentru ca un drept fundamental al sau este calcat in picioare fara ca puterii sa-i pese.

Motiunea de cenzura se refera la manierea necrestina, nedemocratica, dar in orice caz gretoasa in care se indestuleaza actuala putere", a mai spus Corlatean, afirmand ca in timpul actualei guvernari nu se poate vorbi decat de " un stat si un sistem mafiot corupt al puterii portocalii".

Totodata, intre criticile social-democratului formulate s-a numarat faptul ca in CSAT s-ar incerca atribuirea STS a unei retele de internet de banda larga care apartine in fapt universitatilor din Romania si reprezinta o conexiune informatica performanta cu universitatile europene.

In plus, Corlatean a reluat acuzatia pe care a formulat-o si la motiunea din iunie ca senatorii PDL fac trafic de influenta in favoarea Rusiei, negociind in deplasarile lor parlamentare, diverse afaceri, in care au interese personale.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Titus Corlatean PSD, #motiune de cenzura , #motiune cenzura
Comentarii
Poza Huhu
Huhu
rank 1
La puscarie pe viata cu porcul dictator abject, chior, chel, betiv si cu tilharii-hoti pedelisti!!!!!!!