De la cititori: Basescu s-a tinut de cuvant: de ce ne-a fost frica, n-am scapat

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 11:12
2376 citiri
De la cititori: Basescu s-a tinut de cuvant: de ce ne-a fost frica, n-am scapat

I se pot reprosa multe domnului presedinte, dar nu se poate spune ca nu-i un om de cuvant. In campania electorala a avut un slogan care suna cam asa: De ce le e frica nu scapa! Si nu am scapat. Motiunea nu a trecut.

Eternul si fascinantul guvern Boc merge mai departe. Guvern care, la randul lui, este tot de cuvant. A zis ca taie din pensii ... taie. A zis ca taie salariile ... taie. A zis ca scad indemnizatiile pentru mamici ... le scad. Asa guvern mai rar!!! Atat de rar, incat pana si Europa sughite cand aude de dansul. E unicat, made in Romania ... putem cere pe el drepturi de autor. Eu zic sa-l inregistram chiar la OSIM.

PD-L in schimb nu este de cuvant. A zis ca-i va da afara pe cei care vor vota Motiunea. Nu cred c-o vor face. E prea riscant. S-ar face prea multe valuri in jurul celor exclusi. Bisericutile nou formate nu vor da bine pe ecran, nicidecum la electorat. Iar ei oricum se afla pe marginea prapastiei.

Un pas gresit este sinonim c-un pas inainte. Iar aruncarea in gol nu-i un sport prea apreciat printre politicieni. Pentru imagine, cred ca doi politicieni pot sacrifica. Dar numai atat. Si din aceia care fie nu au influenta, fie se poate conta pe ei in continuare. Asta e singura miscare cat de cat fireasca in contextul actual.

Motiunea de marti, ar fi avut alta soarta, daca cele doua partide din Opozitie ar mai fi avut rabdare. Ea trebuia depusa la o luna dupa ce masurile anti-criza erau adoptate. Abia atunci presiunea sociala era pe masura.

25% mai putin in buzunar = 25% mai multa disperare. Iar criza morala prin care trecem, acutizeaza problema. Degradarea fizica, merge mana in mana cu degradarea psihica. Iar 10.000 de manifestanti in iarna nu vor fi deloc egali cu cei 10.000 de manifestanti de azi. Caci o noua motiune sigur se va depune. Si ce anotimp este mai propice pentru asa ceva daca nu cel al giga-caloriei?

Pana acum, Romania era impartita in doua: cea pro-Traian Basescu si cea anti-Train Basescu. Din iarna presimt ca va ramane doar una. Care va fi aceea? Ramane voi sa decideti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu motiune, #promisiuni Traian Basescu, #excluderi PDL , #motiune cenzura