Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Senatorul PDL Sorina Placinta plange: Nu mai pot! Votez motiunea

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 13:23
9319 citiri
Senatorul PDL Sorina Placinta plange: Nu mai pot! Votez motiunea
Foto: Realitatea TV

Senatorul PDL Sorina Placinta a inceput sa planga, in plen, vineri, in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura, in timpul unei discutii cu Elena Udrea, anuntand ulterior ca va vota pentru motiunea Opozitiei.

Discutia dintre cele doua a venit dupa ce informatii pe surse, citate de B1 TV, spun ca aceasta va trece la PNL si va vota motiunea de cenzura.

"Nu mai pot", s-a putut citi pe buzele acesteia, in timp ce a izbucnit in lacrimi.

UPDATE: Sorina Placinta nu a votat la motiunea de cenzura. Mai multi parlamentari ai Opozitiei, printre care Crin Antonescu si Victor Ponta, au acuzat-o pe Elena Udrea ca a amenintat-o, iar senatoarea Lia Olguta Vasilescu a spus ca aceasta a fost incuiata in birou de Raluca Turcan. Imediat, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a intervenit si a spus ca Vasilescu a dat o "informatie falsa".

La cateva momente dupa ce toate televiziunile au inceput sa dea imagini cu aceasta plangand, deputatul PDL Theodor Paleologu s-a pus in fata ei, vorbind la telefon. Dupa modul in care se muta ba la stanga, ba la dreapta, pentru a o masca pe colega sa, se pare ca acesta primea indicatii la telefon despre cum sa apara in cadru.

Imediat dupa ce a plecat din plen, jurnalistii au intrebat-o de ce a plans si daca a fost amenintata, iar ea a raspuns: "Sunt foarte emotionata! Am plans in plen pentru ca ma doare burta, nu va mai saturati sa umblati dupa familia mea!".

Tot la plecare, insa, a si confirmat ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu.

Anterior discutiei cu Sorina Placinta, Elena Udrea a spus ca nu crede faptul ca aceasta va pleca din PDL la Opozitie, intrucat, in ultimul timp, chiar senatoarea a condamnat aceste practici.

Presedintele PDL, Emil Boc, s-a aratat sigur ca, fie si cu votul Sorinei Placinta, motiunea de cenzura nu va trece.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Placinta plange plen, #Placinta plange discutie Udrea , #motiune cenzura