Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragnea, despre presiunile asupra transportatorilor la miting (Video)

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 14:44
1686 citiri
Dragnea, despre presiunile asupra transportatorilor la miting (Video)
Foto: Antena 3

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, sa solicite Autoritatii Rutiere Romane sa inceteze cu presiunile asupra transportatorilor care vor aduce miercuri protestatarii din toata tara, la mitingul de la Bucuresti.

"In ultimele zile s-au facut presiuni incredibile si inimaginabile care le fac asupra transportatorilor. Ii cer ministrului Anca Boagiu, care sper ca e tot doamna pe care o stiam si nu isi baga mainile in afaceri murdare, sa solicite Autoritatii Rutiere Romane sa inceteze cu aceste presiuni. Un regim care apeleaza la acest gen de actiuni este un regim al terorii", a declarat marti liderul social democrat.

Dragnea a mai anuntat ca PSD respinge incercarile ilegale ale Puterii politice de a opri manifestatiile sindicatelor, in ziua motiunii de cenzura.

"PSD va depune la Parchet plangeri penale impotriva directorilor ARR care au chemat proprietarii firmelor de transport si i-au amenintat ca le retrag licenta daca ajuta protestatarii sa ajunga in Bucuresti. O parte din acesti proprietari de firme de transport au inregistrat aceste discutii si ni le-au oferit ca dovezi. Toti acesti directori din tara fac parte din clientela politica a PD-L, care a reactionat la comanda Elenei Udrea si a conducerii democrat-liberalilor", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

2,5 milioane de romani vor ca Guvernul Boc sa cada

Tot in vederea pregatirilor pentru motiunea de cenzura social democratii au strans 2,5 milioane de semnaturi de la romani care vor ca Guvernul Boc sa cada.

"Avem 2,5 milioane de semnaturi de la romani, de la oameni din toate colegiile din Romania, inclusiv din colegiile parlamentarilor de la Putere. Sa speram ca acestia vor tine cont de parerea lor.

Semnaturile vor fi afisate vor fi in sala plenului ca fiecare parlamentar sa vada ca acolo sunt 2,5 milioane de romani apasati de necazuri, care vor ca ei sa dea jos acest guvern mafiot", a completat Dragnea.

Miercuri, plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va vota motiunea de cenzura depusa de Opozitie care doreste caderea Guvernului Boc.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#presiuni transportatori protestatari, #PSD semnaturi romani, #sustinere motiune cenzura , #motiune cenzura