Flutur: PSD si PNL s-au facut de ras in direct

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 17:26
1817 citiri

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, ca PSD si PNL s-au facut de ras in direct la motiunea de cenzura.

Totodata, el spune despre cele doua formatiuni ca au un comportament imatur si i-au adus de acasa "pe tata si mama sa-i scape de actuala putere", informeaza de Gandul.

"Nu le-a fost suficient ca se stia acest lucru, au mai adus si de acasa, din sat de la ei oameni, purtati prin frig, sa se faca de ras in direct", a spus vicepresedintele PD-L.

El a aratat ca altele sunt preocuparile romanilor. "Sunt greutati, sunt necazuri, dar nu le rezolvi ca pe un stadion unde vrei sa aduci o galerie ca sa dai gol. Si si-au dat gol in propria poarta, PSD si in special acest comportament imatur al PSD i-a descalificat pentru o buna perioada de timp", a subliniat Flutur.

De asemenea, Flutur spune ca motiunea reprezinta frustrarea PSD-ului pentru ca pierdut alegerile in 6 decembrie 2009.

"Nu le vine a crede ca au pierdut alegerile anului trecut. Boicoteaza orice. De fapt, motiunea de ieri era motiunea impotriva presedintelui Romaniei pentru ca nu pot sa accepte nici ei, nici televiziunile care ii sustin, ca au pierdut alegerile in 6 decembrie 2009", a declarat vicepresedintele PD-L.

El a aratat ca Opozitia "a fugit din sala" si la angajarea raspunderii Guvernului pe Legea Educatiei, ceea ce dovedeste ca este o problema de imaturitate a Opozitiei in ceea ce priveste dialogul politic.

"A fost o motiune politica si politicianista fara solutii. Din 14 pagini de motiune, abia la pagina 13 au scris cateva solutii si alea fara sa aiba un corespondent in realitate", a spus Flutur.

Intrebat daca nu este o situatie jenanta ca un guvern sa nu obtina niciun vot favorabil la motiunea de cenzura, liderul PD-L a spus ca jenanta a fost atitudinea Opozitiei. "Jenant este pentru opozitie aceasta atitudine de a aduce pe mama si pe tata de acasa sa-i scape de actuala putere. Daca asta e opozitia, atunci ar mai trebui sa infiintam niste gradinite", a incheiat Flutur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Flutur motiune cadere Guvern Boc , #motiune cenzura