Gorghiu asigura din Japonia ca motiunea va fi depusa: La PSD, fara Ponta nu cresc nici florile in ghiveci

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 15:28
2882 citiri
Gorghiu asigura din Japonia ca motiunea va fi depusa: La PSD, fara Ponta nu cresc nici florile in ghiveci
Foto: Facebook/Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au pornit un schimb de replici pe motiunea de cenzura pe care liberalii au anuntat ca o vor depune in Parlament vineri.

In timp ce seful PSD subliniaza ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu este luata in serios nici macar de membrii PNL semnatari, Gorghiu, aflata intr-o vizita de lucru in Japonia saptamana aceasta, asigura ca liberalii functioneaza foarte bine si in absenta liderului lor si ca motiunea va fi depusa.

"Fie si de la Tokyo - imi doresc sa depuna motiunea de cenzura PDL-PNL, sa trecem de ea si sa ne vedem de lucruri serioase (nici macar semnatarii motiunii nu par sa o ia in serios, ci o fac doar ca sa arate ca fac ceva)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

In replica, Alina Gorghiu a asigurat ca, desi ea se afla la Tokyo, liberalii pot "respira si in lipsa unui copresedinte al partidului".

"Dupa cum stiti, in aceasta saptamana ma aflu la Tokyo, la Adunarea Parlamentara a NATO. Liderii PSD sunt ingrijorati ca din acest motiv nu vor mai avea parte de binemeritata motiune de cenzura.

Ii anunt ca nu au motive reale de neliniste. Stiu ca la PSD exista un cult al personalitatii pentru liderul suprem si ca fara Victor Ponta nu cresc nici florile in ghiveci, la sediul de partid. Noi, liberalii, putem respira si in lipsa unui copresedinte al partidului", a notat pe Facebook Alina Gorghiu.

Aceasta a asigurat ca "motiunea va fi depusa pe 5 iunie, asa cum am anuntat, iar premierul va trebui sa dea socoteala pentru umilirea a sute de mii de romani din diaspora".

"Daca nu cumva isi ia concediu si pleaca in Dubai sau la un meci de baschet. Pe langa bugetul Romaniei, amanat pentru ca premierul avea nevoie de distractie, pe langa accidentele gestionate de Victor Ponta de pe terenul de sport sau de la agape cu ziaristi, motiunea noastra chiar nu ar trebui sa-i provoace o asa mare tensiune", a conchis copresedintele liberal.

Premierul Victor Ponta s-a aratat saptamana trecuta neincrezator ca PNL va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului pe 5 iunie, asa cum a anuntat recent Alina Gorghiu.

Ponta pune ramasag ca PNL nu depune motiune de cenzura: Pe cat facem pariu ca o sa asteptam degeaba?

"Pe cat facem pariu ca pe 5 iunie o sa asteptam degeaba pana la miezul noptii motiunea de cenzura anuntata de Dna Gorghiu??? Cine tine pariul???", scria Ponta pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu a anuntat, sambata, ca PNL va depune in Parlament, pe 5 iunie, o motiune de cenzura la adresa Guvernului Ponta, pe tema votului prin corespondenta. Gorghiu a facut anuntul la Consiliul National al partidului, de la Pitesti.

PNL depune in sfarsit motiune de cenzura - cand si pe ce tema

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Ponta Gorghiu motiune, #Ponta Gorghiu motiune cenzura, #Gorghiu Japonia motiune , #motiune cenzura

LIVE ÎN 00:10:36

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 10 de minute

Notifică-mă