Ilie Sarbu: O noua motiune de cenzura nu isi va atinge scopul

Luni, 21 Iunie 2010, ora 12:33
753 citiri
Ilie Sarbu: O noua motiune de cenzura nu isi va atinge scopul

Social democratii nu vor mai depune o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Boc, pentru ca ar fi inoportuna, considera senatorul PSD, Ilie Sarbu.

Potrivit acestuia, in cazul in care va fi depusa in actuala sesiune parlamentara, motiunea nu isi va atinge scopul.

"In urma declaratiilor facute si de liderul PNL de la Senat si de liderii partidului nostru, eu cred ca motiunea nu isi atinge scopul.

De fapt am vazut la cea pe care am depus-o saptamana trecuta, unde presiunea era extrem de mare, atat din partea alegatorilor asupra celor pe care i-au trimis in parlament, sindicatele, desigur nu la modul la care ne-am fi asteptat cu totii. In conditiile acestea eu cred ca o alta motiune nu are nicio sansa", a declarat Ilie Sarbu la Realitatea FM.

Senatorul PSD a mai afirmat ca la prima motiune s-a urmarit blocarea masurilor de austeritate ale guvernului Boc, insa acum acest lucru nu se mai poate intampla.

"La prima motiune urmaream ca masurile Guvernului Boc sa fie blocate, iar acum, chiar daca depunem o noua motiune, nu reusim sa blocam aceste masuri", a precizat Sarbu.

Nastase: O motiune de cenzura depusa acum ar solidariza Guvernul

Declaratiile senatorului Ilie Sarbu vin in contextul in care presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase a declarat ca PSD nu va depune o noua motiune, acest subiect fiind reluat, cel mai probabil, in toamna acestui an.

Nastase a spus luni ca din punctul lui de vedere depunerea unei noi motiunii de cenzura impotriva Executivului nu ar face decat sa solidarizeze echipa guvernamentala si parlamentara a PD-L.

"E fara rost sa venim cu o noua motiune de cenzura luand in considerare tensiunea creata la precedenta. Aceasta a creat o dezbatere extrem de ampla si acum ar fi greu de mobilizat un numar suficient de voturi, mai ales dupa discutiile care au avut loc in cadrul PD-L", a precizat fostul premier.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Ilie Sarbu motiune cenzura, #PSD motiune cenzura, #Ilie Sarbu Nastase motiune , #motiune cenzura