Oajdea: Vreau o Opozitie responsabila si dupa aceea putem face schimbari

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 17:08
1275 citiri

Deputatul PD-L Daniel Oajdea a denuntat faptul ca partidele de Opozitie nu au reusit sa se puna de acord asupra unui plan de guvernare si a unui premier care sa constituie o alternativa la actualul Guvern, aratand ca un om intelept cauta intai materialele si apoi darama acoperisul.

"Oamenii din strada nu de vorbe goale au nevoie. Poporul vrea un nou Guvern credibil, dar un Guvern responsabil, care sa isi asume un set de masuri concrete, cu termene clare de implementare", a spus, miercuri, de la tribuna Parlamentului unde se dezbate motiunea de cenzura indreptata impotriva Guvernului Boc, democrat-liberalul Daniel Oajdea, unul dintre deputatii care au votat in favoarea ultimei motiuni a Opozitiei.

"Am cerut PNL si PSD sa se inteleaga asupra unui set de masuri care sa garanteze oamenilor ca viata lor se va schimba in bine. Partidele au doctrine diferite, dar interesul national este unul singur. Vreau ca populatia sa aiba garantia ca orice Guvern va fi va demisiona daca nu isi respecta promisiunile.

Pana astazi partidele din Opozitie nu au reusit sa cada de acord auspra unui plan de guvernare si asupra unui premier care sa constituie o alternativa la actualul Guvern. Atunci cand acoperisul unei case trebuie schimbat un om intelept cauta mai intai materialele si pe urma darama acoperisul, nu invers. Deci dragi colegi vreau o opozitie responsabila si dupa aceea putem face schimbari", a explicat el, sugerand astfel ca lipsa de coerenta a Opozitiei face ca motiunea de cenzura sa nu merite a fi votata.

Pe de alta parte independentul neafiliat Tudor Ciuhodaru a aratat ca Romania "the land of choice" a devenit "land of no choice"(tara in care nu ai de ales).

"Nu poti sta cuminte in banca ta cand esti ales uninominal si se voteaza interesul tarii. Ii invit pe colegii mei din Parlament sa nu-si uite halatul la portile institutiei si sa voteze resuscitarea acestei tari. Eu cred ca a fi medic inseamna mai mult decat a trata pacienti, ci si a trata societatea de la tribuna Parlamentului", a pledat medicul.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Daniel Oajdea PDL, #motiune de cenzura , #motiune cenzura