PNL anunta motiune de cenzura, UDMR are nemultumiri

Sambata, 23 Mai 2015, ora 17:50
3020 citiri
PNL anunta motiune de cenzura, UDMR are nemultumiri

UDMR nu a fost consultata de PNL inaintea anuntarii datei si temei motiunii de cenzura, declara deputatul Marton Arpad. Viceliderul grupului UDMR din Camera se arata surprins ca documentul va fi depus pe 5 iunie si ca va fi pe tema votului prin corespondenta.

Motiunea de cenzura a PNL va fi depusa pe data de 5 iunie. Anuntul a fost facut sambata de copresedintele formatiunii, Alina Gorghiu, la Consiliul National de la Pitesti. Motiunea va fi pe tema votului prin corespondenta.

"Sunt cel putin surprinzatoare atat data, cat si tema motiunii de cenzura pentru mine", a declarat Marton Arpad, la RFI Romania.

PNL depune in sfarsit motiune de cenzura - cand si pe ce tema

"Daca cineva vrea sa discute cu noi in legatura cu o motiune de cenzura, nu o anunta in presa cu cateva zile inaintea depunerii ei, ci prima data discuta cu noi despre aceasta tema. N-am fost consultati, nici nu stim daca ei solicita, vor solicita sa ne raliem la aceasta initiativa de-a lor.

Deocamdata, avand in vedere ca este o surpriza, nici nu avem cum sa vedem de ce si cum si sa discutam despre ea. Dar va spun sincer, eu, traind in Romania, nu cred ca in momentul actual faptul ca inca n-a fost votata aceasta lege a votului prin corespondenta este cea mai mare problema pentru care trebuie sa depui o motiune de cenzura.

Probabil va fi o motiune de cenzura de fatada, ca au promis ca o vor face si doresc s-o depuna (...). Pentru mine este inexplicabila aceasta alegere a tematicii", mai spune deputatul UDMR, care nu da sanse prea mari demersului liberal.

Citeste mai multe despre Marton Arpad (UDMR): Data si tema motiunii de cenzura sunt cel putin surprinzatoare, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#PNL motiune cenzura, #PNL motiune 5 iunie, #UDMR motiune cenzura , #motiune cenzura