Surpriza de la PSD: Un deputat voteaza motiunea de cenzura

Joi, 11 Iunie 2015, ora 18:45
4508 citiri
Surpriza de la PSD: Un deputat voteaza motiunea de cenzura
Foto: Ziare.com

Deputatul PSD Marian Avram spune, intr-o declaratie de presa, al carei continut a fost transmis joi de grupul parlamentar PNL din Camera, ca a luat decizia de a vota motiunea de cenzura initiata de liberali, deoarece considera ca "dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie veritabila".

"Anunt pe aceasta cale ca am luat decizia de a vota motiunea de cenzura initiata de Partidului National Liberal deoarece consider ca dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie veritabila. Eu am primit un vot din partea cetatenilor pentru a le respecta si promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luata astazi raman fidel mandatului incredintat de alegatorii mei", se arata in declaratia de presa mentionata.

Marian Avram a fost ales deputat in colegiul uninominal 2 din circumscriptia electorala Tulcea. El este membru in Comisia pentru agricultura a Camerei.

Tot joi, deputatul Gheorghe Roman a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din PSD si ca va sustine motiunea de cenzura initiata de PNL, care va fi discutata vineri in Parlament.

Kelemen Hunor anunta cum va vota UDMR la motiunea de cenzura

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opozitiei sa obtina voturile necesare, a anuntat presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb.

Marti, copresedintele PNL Vasile Blaga declara, la Gandul Live, ca, uitandu-se la "matematica parlamentara", ar spune ca nu sunt sanse foarte mari ca motiunea de cenzura sa treaca, dar, pe de alta parte, se bazeaza "pe buna-credinta fata de propriul electorat a unora de la PSD si UNPR".

PSD se va abtine de la vot la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

PNL a depus, saptamana trecuta, la Parlament motiunea de cenzura la adresa Guvernului Ponta, care este semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul-democrat, restul fiind deputati si senatori PNL. Motiunea este intitulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#motiunea pnl vot diaspora, #Marian Avram voteaza motiune , #motiune