Opozitia vrea haos

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 18:34
4424 citiri
Opozitia vrea haos

Liderii partidelor din Opozitie declara nonsalant ca acum, principala lor preocupare este suspendarea presedintelui si daramarea guvernului adica, nici mai mult nici mai putin decat instaurarea haosului in tara, haos care sa le permita sa ajunga la Putere, asa cum nu au reusit nici in 2008, nici in 2009.

Firesc, populatia este nemultumita de masurile de austeritate luate, impuse de guvern. Nimeni, niciun politician, nici chiar cei de la putere, nu au avut timpul si nici rabdarea necesara sa iasa si sa explice cu calm si rabdare ca sa inteleaga tot romanul ce se intampla si de ce s-a ajuns aici, la aceasta situatie.

Explicatiile nu le-ar fi tinut romanilor de foame si nici nu le-ar fi platit facturile, dar romanii nu s-ar mai fi lasat manipulati si mintiti de cei din Opozitie care urmaresc sa le castige increderea si nici nu ar fi crezut in promisiunile cu care sunt invaluiti si indemnati la violente ca sa primeasca inapoi ce a luat guvernul actual.

Tot ce se spune e orientat ca romanului sa-i fie fixata in cap ideea ca vinovatii pentru criza, pentru saracia din tara sunt presedintele si guvernantii. Daca romanii si-ar arunca ochii putin peste gard, ar vedea ca si in celelalte state din Europa s-au luat masuri de austeritate, ca si acolo sunt oameni nemultumiti, ca si acolo sunt probleme exact ca la noi.

Chemati de liderii de sindicat, adusi cu autocarele, pe bani grei, din diferite zone ale tarii, salariatii si pensionarii striga ca e greu. De mai mult de 20 de ani, cand a fost bine pentru romani? Cand a fost romanul multumit? Atunci cand partidul la Putere i-a mai aruncat un doi, trei la suta la salariu sau la pensie ca sa-si asigure linistea?

Daca la momentul potrivit liderii de sindicat ar fi lucrat efectiv pentru salariatii pe care spun ca-i reprezinta, situatia de acum ar fi fost poate mai suportabila. Dar liderii de sindicat au lucrat pentru interesele lor.

Nu le-a pasat lor de salariile bugetarilor, de faptul ca se traieste rau si greu. Asta, cu raul si greul bugetarilor, au aflat-o liderii de sindicat de curand dar n-o inteleg pentru ca ei traiesc bine si satulul nu poate fi sincer cand plange de mila flamandului.

Aflam chiar cu uimire ca in multe tari din Europa, Opozitia - mai chibzuita, mai inteleapta si poate si cu mai multa responsabilitate si dragoste pentru tara, a renuntat la lupta pentru Putere, la orgolii si la critici desarte care, in situatia actuala, nu fac bine nimanui si impreuna cu partidele de la putere cauta solutii pentru scoaterea tarilor din criza.

Liderii partidelor din Opozitie de la noi care se pare ca au si alte interese, nu numai sa ajunga la guvernare, actioneaza in dusmanie, in dispret si ura fata de popor pentru ca tot ce vor sa faca impotriva actualei guvernari se va rasfrange nemilos asupra romanilor, asupra platitorilor corecti de taxe si impozite exact asa cum s-a intamplat si pana acum.

In conditiile actuale, promisiunile politicienilor din Opozitie, cat si ale liderilor de sindicat sustinuti si incitati public de partidele din Opozitie, nu au nicio acoperire.

Indiferent ce partid ar fi fost la guvernare, situatia si nemultumirile romanilor ar fi fost aceleasi pentru ca acum, romanii platesc prin suferinta si lipsuri de tot felul, nechibzuinta proastelor guvernari din ultimii 20 de ani.

Oricat s-ar stradui partidele din Opozitie sa arunce vina saraciei de azi asupra partidului de la guvernare, un om logic, rational, nu va accepta niciodata aceasta gogorita chiar daca nu simpatizeaza cu partidul de la guvernare.

Intr-un an sau doi de guvernare, niciun partid nu ar fi reusit sa distruga o tara asa cum este acum Romania, la 20 de ani de la instaurarea asa-zisei democratii "originale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#haos Opozitie Romania, #lideri Opozitie Putere, #lupta putere PNL , #opozitie