Cum o contrazice Parlamentul pe Gabriela Firea

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 17:20
3800 citiri
Cum o contrazice Parlamentul pe Gabriela Firea
Foto: Arhiva

Parlamentul neaga ca functionarii publici din cadrul Senatului ar incasa niste salarii uriase, asa cum a declarat senatorul PSD Gabriela Firea.

"In legatura cu informatiile aparute in mass-media referitoare la salariile exagerate pe care le incaseaza functionarii publici parlamentari din cadrul Senatului Romaniei, precizam ca nu exista functionari publici parlamentari care sa incaseze lunar un salariu in valoare de 18.000 lei", se arata intr-un comunicat al Parlamentului, remis sambata Ziare.com.

De asemenea, sursa citata mentioneaza ca salariul mediu pentru functionari publici parlamentari este in jur de 3.000 de lei lunar.

"Salariile difera in functie de vechimea persoanei in cadrul Senatului Romaniei si de functia pe care o ocupa in cadrul unei structuri din institutie, dar nu pot ajunge la valori de 18.000 lei", se mai arata in comunicatul citat.

Citeste si Gabriela Firea: Exista functionari in parlament cu salarii de 18.000 de lei

"Totodata, mentionam faptul ca Biroul Permanent al Senatului a decis, la inceputul acestei sesiuni parlamentare, reorganizarea intregului aparat tehnic al institutiei prin desfiintarea departamentelor si transformarea acestora in directii generale sau directii, fapt ce a dus la scaderea semnificativa a indemnizatiei de conducere pe care o primesc persoanele care coordoneaza respectivele structuri", concide comunicatul Parlamentului.

Senatorul PSD Gabriela Firea sustine ca exista functionari din Parlamentul Romaniei care castiga salarii de 18.000 de lei.

Declaratia a fost facut de Grabiela Firea la o emisiune la Realitatea TV, vineri seara, cand aceasta a spus ca lefurile gigantice sunt incasate de sefii unor departamente din Parlament.

"Eu, ca parlamentar, am pana in 1.000 de euro indemnizatie, dar sa nu se supere pe mine colegii nostri consilieri, experti, nu toti, dar multi directori, directorasi ajung si la 180 de milioane de lei vechi. Ei sunt functionari", a spus Gabriela Firea, adaugand ca nu le poate da numele, deoarece acestia "nu sunt cunoscuti, nu au notorietate".

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Senat salarii functionari Firea, #Gabriela Firea contrazisa Parlament salarii , #parlament