Liberalii s-au plans de frigul din Parlament: Au "judecat la rece", ajutati de "politica incinsa". Ce spune Dragnea

Luni, 26 Februarie 2018, ora 18:18
3069 citiri
Liberalii s-au plans de frigul din Parlament: Au "judecat la rece", ajutati de "politica incinsa". Ce spune Dragnea
Foto: Arhiva Facebook/ Camera Deputatilor

PNL a "judecat la rece", in sedinta Biroului Executiv, care s-a desfasurat la temperaturi scazute, 14-16 grade, parlamentarii liberali marturisind ca doar "subele" si "politica incinsa" i-au ajutat sa se mai incalzeasca.

"Intotdeauna judecam la rece. Deciziile luate nu au fost afectate de desfasurarea sedintei si vedeti ca a durat cam cat dureaza de obicei (aproximativ trei ore-n.red.). Le multumim celor din conducerea Camerei ca ne ofera conditii atat de bune sa ne desfasuram activitatea. Stiti foarte bine ca PSD ne-a acordat intodeauna o atentie speciala, noua PNL", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, solicitat sa comenteze temperatura scazuta din sala de sedinta a Grupului PNL.

Liberalii au "judecat la rece", a marturisit Virgil Guran.

"Am judecat la rece problemele si au iesit hotarari mult mai importante. (...) Si data trecuta era destul de frig, astazi temperatura este mult mai scazuta", a spus liberalul Virgil Guran.

Guran a afirmat ca Grupul PNL nu a primit nicio explicatie de la conducerea Camerei Deputatilor privind temperatura scazuta din sala de sedinta.

Alina Gorghiu a povestit ca alesii PNL nu s-au desprins de "sube".

"Era foarte frig in sala. Probabil a fost instalatia de caldura oprita peste weekend si de aceea eram toti cu subele pe noi inauntru, dar cum politica este una care este foarte calda sau incinsa, pe parcurs ne-am incalzit. (...) De asta nu-l suspectez pe domnul Dragnea ca a taiat caldura la grup la PNL, chiar nu. Ar fi ultimul lucru pe care i l-as pune in carca", a spus Gorghiu.

"Este frig rau. (...) Eu am stat langa aeroterma si mi-a fost bine", a spus si deputatul PNL Florin Roman.

Aeroterma din sala de sedinta a Grupului PNL indica o termperatura care varia de 14 la 16 grade C.

Dragnea: Este din cauza ferestrelor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca "in tot parlamentul e frig" din cauza ferestrelor, dar ca nu exista bani in buget pentru schimbarea acestora.

"In tot Parlamentul e frig. Solutii exista. Din cauza ferestrelor (este frig - n.red.). La orice fereastra din aceasta cladire este un curent incredibil si cand este frig si vant foarte puternic ca acum, aproape este imposibil de stat", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca schimbarea ferestrelor este o varianta, Dragnea a spus: "Eu nu cred ca noi avem posibilitatea in buget sa dam drumul la o asemenea investitie. Sincer. Pe de alta parte, e greu de stat, dar asta e".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#frig parlament PNL Dragnea , #parlament