Un deputat USR a cerut explicatii oficiale la Parlament: Sa vedem cine sunt nerusinatii care au avut acces gratis la Bon Jovi

Marti, 23 Iulie 2019, ora 16:29
7367 citiri
Un deputat USR a cerut explicatii oficiale la Parlament: Sa vedem cine sunt nerusinatii care au avut acces gratis la Bon Jovi
Foto: Facebook / Laurentiu Ionescu

Deputatul USR Claudiu Nasui a adresat trei interpelari oficiale - Camerei Deputatilor, Senatului si Curtii Constitutionale - cerand informatii cu privire la persoanele care au avut acces duminica seara in incinta Palatului Parlamentului pentru a urmari concertul lui Bon Jovi fara sa plateasca bilete.

"Pe principiul cine imparte parte isi face, daca ai pile, ai acces gratis la concert. Hai sa aflam cine sunt nerusinatii care au profitat de accesul in Parlament ca sa vada un concert de pe peluza Parlamentului", a scris marti pe Facebook Claudiu Nasui.

Deputatul USR face referire la pozele si filmarile cu "angajatii Parlamentului care au venit la Parlament, desi duminica este zi nelucratoare", doar pentru ca "au vrut sa vada concertul Bon Jovi dintr-un loc premium si fara sa plateasca un leu".

"In contextul in care un bilet pe aceeasi peluza costa intre 600 si 2.500 de lei, sute de oportunisti au profitat de sistemul de cunostinte si au intrat pe la intrarile oficiale ale diverselor institutii de stat (...)

Astazi am trimis trei interpelari pentru a afla cine a profitat de acest spatiu: una la Camera Deputatilor, una la Senat si una la CCR, avand in vedere ca ei sunt cei care trebuie sa aprobe accesul oricui nu are legitimatie, prin liste trimise in prealabil. Astfel, vom afla si noi cine sunt cei care cunosc pe cine trebuie.

Am pus trei intrebari: Care e hotararea de Birou Permanent prin care s-a stabilit acel acces, care e lista persoanelor care au intrat si, mai ales, care a fost motivul invocat pentru a veni intr-o duminica dupa-masa la munca", a precizat Claudiu Nasui.

Deputatul USR reaminteste ca din imaginile postate pe Facebook si din relatarile martorilor reiese ca, "in general, masinile erau de Giurgiu si Teleorman, dar si de Olt, Arges si Bucuresti".

"Odata cu raspunsul oficial, vom afla mai concret cine pe ce filiera a venit. Romania pilosilor este o Romanie in care, daca esti corect, ai de pierdut. E timpul sa stopam acest tip de mentalitate, iar cei responsabili sa plateasca, macar cu obrazul", scrie Claudiu Nasui pe Facebook.

Si Ziare.com a cerut oficial, marti, conducerii Camerei Deputatilor informatii pe acelasi subiect, in baza Legii 544 /2001. Asteptam sa aflam cate persoane au avut acces duminica, dar si luni seara, la concertul The Cure, in incinta curtii Palatului Parlamentului, in ce baza legala, daca accesul a fost gratuit si daca organizatorii concertului din Piata Constitutiei au fost instiintati anterior.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#spectatori peluza Parlament Bon Jovi , #parlament