Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Doi candidati s-au plimbat cu trotineta imbratisati pe Faleza Dunarii (Video)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 14:45
6136 citiri
Doi candidati s-au plimbat cu trotineta imbratisati pe Faleza Dunarii (Video)
Foto: captura YouTube / aculdeviespe

Marius Stan, primarul Galatiului (UNPR), si Nicolae Bacalbasa, presedintele Consiliului Judetean Galati (PSD), amandoi candidati la alegerile locale din 5 iunie, au oferit un spectacol inedit, duminica, pe Faleza Dunarii. Ei s-au plimbat cu aceeasi trotineta electrica, imitand o scena celebra din filmul Titanic.

Mii de galateni i-au privit cu gura cascata pe cei doi politicieni, primul in varsta de 59 de ani, iar al doilea de 72, in timp ce se dadeau cu trotineta ca niste pustani de liceu, informeaza Adevarul.

Vrand, probabil, sa simbolizeze relatia afectuoasa intre UNPR si PSD, cei doi politicieni s-au aratat foarte tandri unul cu celalalt. In timp ce Stan conducea trotineta electrica, Bacalbasa a intins mainile in lateral, amintind astfel de celebra scena din Titanic ai carei protagonisti au fost Leonardo di Caprio si Kate Winslet.

Momentul a fost imortalizat de unii dintre cei prezenti, care au postat imaginile pe retelele de socializare. Printre acestia si jurnalistul Mihai Angheluta Jr., care a postat inregistrarea pe YouTube si pe Facebook.

Contactat de B1TV, Nicolae Bacalbasa a facut cateva precizari in acelasi ton cu subiectul in cauza.

"De Florii e ca de Florii, e o sarbatoare populara, pe Faleza Dunarii la Galati, care e cea mai frumoasa. Toata lumea se simtea bine, se prajeau scrumbii, canta muzica. Ne-am integrat in atmosfera generala. E un gest fara niciun fel de semnificatie politica, e un mijloc de a ne simti bine. Ne infrateam in cadrul unei sarbatori crestine", a declarat presedintele CJ Galati.

Totodata, acesta a dezvaluit ca trotineta electrica e o noua achizitie a politiei locale.

"E electrica, silentioasa. E o realizare", a adaugat el, precizand ca politistii vor folosi trotineta pe Faleza Dunarii, adica pe o distanta de circa 2 -3 km.

Intrebat cat costa, Bacalbasa a raspuns: "Habar n-am! Nu e din domeniul meu de administratie".

"Cred ca e un lucru util. Ne-am distrat de Florii fara sa facem nici reclama trotinetei, nici unei persoane", a subliniat el.

In ciuda faptului ca e doar o trotineta, acesta a recunoscut ca s-a temut sa mearga singur cu ea, asa ca s-a suit impreuna cu Marius Stan.

"Pentru ca desi era pe 3 roti, nu se stie niciodata! (...) Nu e dificil de mers, este o realizare tehnologica pentru parcuri extrem de utila, o recomand tuturor!", a mai spus presedintele CJ Galati.

Acuzat ca si-a turnat colegii la Securitate pe vremea lui Ceausescu, conform jurnalistilor de la Romania Libera, medicul Nicolae Bacalbasa a fost ales presedinte al CJ Galati in 2012, pe listele USL si este cunoscut pentru comportamentul sau non-conformist. Anul trecut, el a intrat in atentia presei dupa ce a fost zgariat de un tigru la Gradina Zoologica.

Presedinte de consiliu judetean, zgariat de un tigru: L-am strans putin de nas

La randul sau, Marius Stan, primarul din Galati, candideaza pentru un nou mandat desi in urma cu doua saptamani a fost acuzat de incompatibilitate de catre ANI, pentru ca timp de aproape trei ani ar fi ocupat si functia de administrator al S.C. MOLDOVA EXPEDITION S.R.L.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bacalbasa Marius Stan trotineta electrica, #Bacalbasa trotineta electrica faleza Galati , #partid