Ziare.com

Partidul Miscarii Agricultorilor din Romania, inregistrat oficial la tribunal. Sigla, un mar

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 08:43

   

Partidul Miscarii Agricultorilor din Romania, inregistrat oficial la tribunal. Sigla, un mar
Presedintele interimar al Miscarii Agricultorilor din Romania, Stelian Fuia, a anuntat joi ca partidul a fost inregistat de catre Tribunalul Bucuresti.

"Astazi, partidul nostru, partidul agricultorilor Miscarea Agricultorilor din Romania a fost inregistrat definitiv si irevocabil de catre Tribunalul Bucuresti. Acest lucru a fost posibil prin efortul nostru, al tuturor celor 27.000 de membri semnatari ai cererii de inregistrare.

Incepand de astazi, noi, agricultorii avem propriul partid si numai prin eforturile noastre comune, ale tuturor agricultorilor, putem prioritiza agricultura si in acest fel sa contribuim la dezvoltarea mediului rural si al Romaniei", a notat fostul ministru al Agriculturii pe site-ul Miscarii Agriculturilor din Romania.

Stelian Fuia despre Miscarea Agricultorilor: s-a infiintat doar pentru agricultura, de politica ni s-a luat la toti! - Interviu

"Simbolul nostru electoral, marul verde, ne reprezinta cel mai bine si trebuie de acum inainte sa plantam un MAR in fiecare curte si in sufletul fiecarui agricultor din Romania", a mai afirmat Stelian Fuia.

Partidul isi doreste sa fie "un reprezentant al intereselor agricultorilor romani", potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

F.N.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1866 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Stelian Fuia isi face partid!

Acest partid este urmasul PDA intemeiat de V.Surdu.Este un partid nou pe scena politica nascut mort.Miscarea popular,Miscarea Agricultorilor,Miscarea Miscarii....,ne-am saturat de miscarile voastre.

 

"miscarea este esenta materiei"daca CEVA SE MISCA e f. foarte bine!!

DA, sunt f. f. multi romani care ar vrea sa nu se miste nimik, mai ales forward; ar vrea ei backward, dar nu se mai poate.

Trebuie sa aveam rabdare sa asteptam disparitia fizica a dinozaurilor komunisti gen maty 48; asa e democratic!

Agricultori de Bucuresti!

Nu trebuie sa puna un mar pe sigla.
Ci o pruna.
Ia mai miscati mai!
Hai! Hai!

Mai misca cineva?

uite si d-aia

uite si d-aia nu mai poti tu dormi noaptea! Caii mor de drum lung iar proshtii de grija altora!

Fierbe minia FSN-ista!

Aveti partidele voatre istorice, confiscate de securisti si comunistii lui Iliescu!
Ca e fuia, ca e altul, initiativa se pare ca va lovit si va sperie...

 

corect

corect!

bucuria agricultorilor fuioristi...

saracii agricultori,asteptau de mult pe Fuia sa le cultive pamantul! prin formarea partidului,pardon micarii!din coada de sapa.Fuia are partid,Cioaba idem si probabil ca si alte categorii sociale isi vor partide,asa ca vom avea ce sa alegem...praful de pe drumurile lui Fuia!astia ne cred fraieri sau nu au ce face?cred ca Fuia a gresit miscarea si este pacat ca isi bate joc de mar,fructul adorat de noi toti.vrajeala nu mai tine dle fuia!!!

 

"mar,fructul adorat de noi toti"??in Biblie, marul a fost nefast....

Apple chiar l-a ales ca logo: un mar din care "cineva" muscase si devenise brusc: "wise"....Ar fi vrut agricultorii sa aiba acelasi logo cu Apple, dar nu se poate...

Miscarea Populara obligata sa candideze in alianta la europarlamenta

MISCAREA POPULARA obligata sa candideze la europarlamentare intr-o ALIANTA!

Un lucru mai putin cunoscut publicului larg este faptul ca la ora actuala infiintarea Partidului Miscarea Populara inca se afla pe rolul instantelor de judecata. La Curte de Apel Bucuresti infiintarea PMP-ului a fost contestata de catre trei parti implicate in acest proces: ALIANŢA PARTIDUL POPULAR EUROPEAN – CRESTINI DEMOCRAŢI - SI DEMOCRAŢI EUROPENI (P.P.E. – D.E.) la data de 20 septembrie 2013, Bot Octavian la data de 25 octombrie 2013 si ASOCIAŢIA CELOR CARE AU LUPTAT IN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989 "PHOENIX" CONSTANŢA la data de 29 octombrie 2013.
In aceste conditii Miscarea Populara mai are de parcurs pasi semnificativi pana la a deveni partid cu acte in regula.
Situatie ingrata in care se va afla viitorul partid Miscarea Populara este data de existenta pe scena politica a marului, ca semn electoral, ce deja apartine Miscarii Agricultorilor din Romania. Prin urmare, PMP-ul va fi obligat sa-si aleaga o alta sigla.
Numai ca si aici apare o mare problema! Legea nr. 14/2003 a partidelor politice prevede la art. 5. alineatul 4: semnul permanent poate fi schimbat cu cel putin 6 luni inainte de data alegerilor, de catre organele competente ale partidului, conform statutului si cu respectarea art. 25 si 26.
Cum viitoarele alegeri europarlamentare vor avea loc la sfarsitul lunii mai, un simplu calcul matematic ne arata ca ultima posibilitate legala oferita unui partid de a-si modifica semnul electoral spre a candida pentru Parlamentul European a fost la sfarsitul lunii noiembrie.
Astfel, viitorul partid Miscarea Populara va fi nevoit sa candideze sub umbrela unei aliante electorale ce va avea un alt semn electoral, altul decat marul

 

Ăsta cu măru

O fi un PDAR cu portocala!Dna Udrea stie că-i circulă
mărul cu cocian cu tot,pe care-l "vedea"la PDL?
p.s robotul Ziare com,nu stie ce e cocianul?

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor