Ce fac politicienii in weekend - sport!

Luni, 30 Mai 2011, ora 20:19
1927 citiri
Ce fac politicienii in weekend - sport!
Foto: gov.ro

Weekendul care a trecut a fost unul plin pentru oamenii politici, care au participat la competitii sportive, chiar daca erau obisnuiti cu ele, chiar daca nu.

Teodor Baconschi, ministrul de Externe, a jucat putin tenis, Victor Ponta a mai participat la o etapa de raliu, Emil Boc a jucat ping-pong, pesedistii au organizat un turneu de fotbal, iar Gabriel Oprea a participat la un campionat de minifotbal.

Teodor Baconschi, proaspat ales prim-vice la PDL, a dat startul, printr-un schimb de mingi pe terenul de tenis, competitiei sportive Cupa MAE, la care participa, timp de trei weekenduri consecutive, 455 de diplomati romani si straini.

Baconschi a jucat tenis cu Ruxandra Dragomir

Un obisnuit al competitiilor automobilistice, presedintele PSD, Victor Ponta, nu a avut un weekend reusit in Campionatul National de Raliuri. El a concurat sambata trecuta in Raliul Clujului, insa orasul lui Emil Boc i-a purtat ghinion, Ponta abandonand cursa, dupa cum informeaza site-ul autorally.ro.

Emil Boc a jucat tenis de masa, la Campina, cu ocazia inaugurarii unui bazin de inot, lucru ce a starnit admiratia Elenei Udrea. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a declarat ca a mai descoperit un lucru pe care nu-l stia despre premier: "se pricepe la ping-pong".

Boc si Udrea s-au distrat la Campina - El a jucat ping pong, ea a taiat panglici (Video)

Si Gabriel Oprea, presedinte de onoare al UNPR, a fost sportiv in weekend. Potrivit Romania Libera, el a participat, la Resita, la finala unui campionat judetean de minifotbal: "Cupa UNPR". Chiar daca a venit la un campionat de minifotbal, primul lucru facut de ministrul Apararii a fost sa tina o conferinta de presa, in care nu a uitat sa laude rezultatele guvernarii si sa fixeze chiar o tinta pentru alegerile ce urmeaza.

Potrivit cotidianului Puterea, pesedistii au "transpirat" si ei in weekend. In Bihor s-a incins "Campionatul de fotbal al PSD - districtul Ceica", la care au participat opt echipe ale organizatiilor locale ale PSD din Dragesti, Ceica, Sambata, Rabagani, Holod, Pocola, Uileacu de Beius si Stei.

M.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#politicieni sport weekend, #Emil Boc ping pong, #Victor Ponta raliu , #politica interna
Comentarii
Poza costelus2011
costelus2011
rank 5
Si totusi domnul Prim Ministru ma dezamagit...