Mesajele politicienilor de Sarbatori: Ce ne transmit de langa brad (Video)

Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 07:56
2616 citiri
Mesajele politicienilor de Sarbatori: Ce ne transmit de langa brad (Video)
Foto: Pixabay

In Ajunul Sarbatorilor, politicienii romani s-au intrec din nou in urari de bine pentru cetateni, carora le transmit toate cele bune de Craciun si cu ocazia venirii noului an.

Redam mai jos mesajele acestora, transmise preponderent pe Facebook.

Klaus Iohannis: Nasterea Domnului este sarbatoarea pe care cu totii o asteptam cu bucurie, pentru a fi impreuna cu familia. Spiritul Craciunului consta in a-i simti alaturi pe toti cei dragi si a celebra generozitatea, buna intelegere si linistea. Craciun fericit tuturor!

Nasterea Domnului este sarbatoarea pe care cu totii o asteptam cu bucurie, pentru a fi impreuna cu familia. Spiritul Craciunului consta in a-i simti alaturi pe toti cei dragi si a celebra generozitatea, buna intelegere si linistea. Craciun fericit tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 24, 2015

Dacian Ciolos: Craciun fericit alaturi de cei dragi! In pace, liniste si bucurie, cu credinta ca renasterea e intotdeauna oportunitatea unui nou inceput. Care, pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!

CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi! In pace, liniste si bucurie, cu credinta ca RE-NASTEREA e intotdeauna oportunitatea unui nou inceput. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!

Posted by Dacian Ciolos on Thursday, December 24, 2015

Victor Ponta: Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Posted by Victor Ponta on Thursday, December 24, 2015

Monica Macovei: Am strans in bradul de Craciun dorintele, sperantele si gandurile bune pentru voi. Craciun fericit!

Am strans in bradul de Craciun dorintele, sperantele si gandurile bune pentru voi. Craciun fericit!

Posted by Monica Macovei on Thursday, December 24, 2015

Catalin Predoiu: O zi in care ne uram cu totii "Craciun fericit", de cele mai multe ori in graba, trecand rapid la urmatorul sms, la urmatorul email de felicitare, la urmatorul telefon, zambet sau cadou... Ne gandim, fireste, la cei apropiati, la cei dragi noua, la tot ce e mai bun pentru ei, pentru noi. Va invit sa ne gandim in aceste zile, si la cei care nu ne sunt neaparat apropiati, la cei pe care nu-i cunoastem si sunt incercati de greutati sau lipsuri, la cei pentru care acest Craciun nu este neaparat fericit. Ma gandesc, de exemplu, la copiii ai caror parinti sunt plecati spre alte zari ca sa castige o paine, acesti orfani nedeclarati, sau la cei care au pierdut in Colectiv pe cineva drag, ori la cei care ar vrea astazi sa faca un cadou si nu si-l pot permite. Gandurile bune trimise aparent fara adresa se vor intoarce cu ceva mai multa fericire pentru toata lumea. Craciun fericit! Un gand bun si crestinesc tuturor!

Traian Basescu: Craciun fericit tuturor romanilor!

Craciun fericit tuturor romanilor!

Posted by Traian Basescu on Thursday, December 24, 2015

Alina Gorghiu: E timpul sa lasam deoparte politica, munca, problemele, iar de telefon nu ne atingem decat ca sa le trimitem celor dragi ganduri bune. Sa aveti un Craciun linistit si sa va bucurati de tot ce inseamna aceasta sarbatoare: familie, dragoste, incredere.

E timpul sa lasam deoparte politica, munca, problemele, iar de telefon nu ne atingem decat ca sa le trimitem celor dragi ganduri bune: )Sa aveti un Craciun linistit si sa va bucurati de tot ce inseamna aceasta sarbatoare: familie, dragoste, incredere.

Posted by Alina Gorghiu on Thursday, December 24, 2015

Mircea Geoana: Craciun fericit, dragi romani! Sarbatori luminoase alaturi de cei dragi!

Mesaj de Craciun 2015

Craciun fericit, dragi romani! Sarbatori luminoase alaturi de cei dragi!

Posted by Mircea Geoana on Thursday, December 24, 2015

Raed Arafat: Craciun fericit tuturor si multa sanatate!

Calin Popescu Tariceanu: Traversam cea mai frumoasa perioada a anului, iar colindatorii pe care i-am ascultat zilele trecute la Senat, alaturi de colegii mei, ne-au bucurat sufletele. Am asistat la un moment artistic extraordinar oferit de acesti copii frumosi, pe care tin sa-i felicit pentru ca pastreaza vii traditiile romanesti.

Anca Boagiu: Aroma de brad, portocala, vin fiert, colindele, cozonacul cald si cadourile sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Aroma de brad, portocala, vin fiert, colindele, cozonacul cald si cadourile sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Posted by Anca Boagiu on Wednesday, December 23, 2015

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#mesaje politicieni Craciun, #mesaj Iohannis Craciun, #mesaj Ponta Craciun , #politica interna