Un blogger roman popular anunta infiintarea unei miscari paramilitare

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 15:55
9123 citiri
Un blogger roman popular anunta infiintarea unei miscari paramilitare
Foto: Arhiva

Unul dintre bloggeri politici romani cei mai cititi, Mihai Giurgea, anunta ca vrea sa infiinteze o formatiune care sa militeze pentru desfiintarea taxelor. El spune ca aceasta va avea si o "aripa paramilitara".

Autorul blogului capitalismpepaine.wordpress.com, unul dintre cele mai populare bloguri politice, anunta ca va infiinta Miscarea Antitaxe, pentru ca "timpul vorbelor a trecut".

"De doi ani, tot mai multi cititori imi cer sa fondez un partid. Am refuzat, pentru ca am o scarba profunda fata de partide si politicieni.

Dar Romania a ajuns in pragul exploziei sociale. Taxele cresc de la o luna la alta, preturile la fel, si odata cu ele si coruptia. Cu cat statul incaseaza mai multi bani, cu atat se fura mai mult. E un cerc vicios, care nu se va opri niciodata - daca nu-l oprim noi. E timpul pentru actiune", scrie Mihai Giurgea.

Bloggerul tine sa sublinieze ca noua miscare va avea o "aripa paramilitara". "Pentru ca politrucii nu vor pleca niciodata pasnic, de la ugerul bugetului. Astia fura circa 7 miliarde de euro pe an: pai cum sa renunte usor la asa ceva?", argumenteaza Giurgea.

"E timpul sa ne aparam casele, familiile si banii, de ghearele javrelor comuniste. E timpul sa spunem, la fel ca Margaret Thatcher in Marea Britanie, ca nu exista o singura Romanie: ci doua. Nu un singur popor roman: ci doua. Iar Romania mea este in razboi cu Romania lor. Si va castiga acest razboi", mai spune bloggerul.

Scrierile lui Mihai Giurgea sunt tot mai citite in ultima perioada. Un text publicat pe 28 ianuarie, intitulat "FMI a rupt relatiile cu Romania" a avut zeci de mii de cititori, fiind distribuit pe Facebook de peste 9.000 de ori, un adevarat record. De altfel, acest text a fost cel mai citit in acea zi de pe intreaga platforma Wordpress, ce are nu mai putin de 60 de milioane de utilizatori.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#blogger miscare paramilitara, #Mihai Giurgea Miscarea Antitaxe, #Mihai Giurgea blog , #politica interna