Vezi urarile politicienilor pentru 2011

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 18:54
2995 citiri
Vezi urarile politicienilor pentru 2011
Foto: Colaj Ziare.com

Cu gandul la 2011, protagonistii scenei politice romanesti le transmit romanilor prin intermediul Ziare.com urari de bine si incurajari.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu le ureaza romanilor sa aiba rabdare pentru ca la un moment dat vor veni si vremuri mai bune.

"Le urez rabdare. E nevoie de rabdare. Eu inteleg ca oamenii sunt nemultumiti si este firesc sa fie asa. Dar ei au nevoie de rabdare ca sa inteleaga ca tot ce se face acum se va reflecta foarte curand in standardul lor de viata si are impact pe termen foarte lung", a declarat pentru Ziare.com Sebastian Lazaroiu.

Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, le ureaza romanilor pentru 2011 sa le dea Dumnezeu sanatate si puterea de a rabda.

"In primul rand, le urez sa fie sanatosi ca, daca esti sanatos, incerci si poti sa le rezolvi pe toate intr-un fel sau altul. De aceea, vreau ca Dumnezeu sa le dea sanatate tuturor romanilor, sa le dea putere sa mai rabde. De altfel noi rabdam de multi ani, sa speram ca rabdam in ultima instanta pe o speranta obiectiva si sa le dea Dumnezeu bine in casa si in afara ei, in asa fel incat sa existe cat mai multi romani multumiti", a declarat pentru Ziare.com Ioan Oltean, vicepresedinte PD-L.

Fostul premier social democrat Adrian Nastase le doreste romanilor ca in 2011 sa nu abandoneze si sa creada in sansa lor.

"Curaj si incredere. Romanii trebuie sa nu abandoneze, sa continue sa creada in sansa lor, fiindca acest episod dur al istoriei este temporar. Basescu si ai lui, mai devreme sau mai tarziu, vor pleca. Important este ca, atunci cand nu vor mai fi, sa avem forta de a relua rapid parcursul bun", a declarat pentru Ziare.com deputatul PSD Adrian Nastase.

Deputatul PNL, Ludovic Orban, le ureaza romanilor sa lupte pentru drepturile lor.

"Sa fie mai activi in plan social si economic, sa se lupte pentru drepturile lor, sa nu dezarmeze, sa isi pastreze speranta si sansa intr-un destin mai bun, in Romania si a fiecaruia dintre romani. Si nu cred ca a pleca din tara este o solutie pentru destinul unui roman", a declarat pentru Ziare.com Ludovic Orban, deputat PNL.

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, le doreste romanilor sanatate.

"Ca om politic, le urez sa aiba spirit critic, ratiune limpede si responsabilitate. Ca om, pur si simplu, le urez sanatate, la multi ani si implinirea tuturor dorintelor!", a declarat pentru Ziare.com Kelemen Hunor.

Presedintele PC, Daniel Constantin, ne ureaza o tara ca sa nu mai poarte culoarea portocalie.

"Le doresc sa aiba incredere pentru ca schimbarea trebuie sa inceapa! Avem cu totii nevoie de ceva nou in viata noastra sociala si politica in 2011. Avem nevoie de o tara care sa nu poarte culoarea portocalie si sa nu mai apartina unui partid politic. Romanii merita asta din plin! Le urez liniste de sarbatori, fara politica, doar cu oameni dragi in jur", a declarat pentru Ziare.com Daniel Constantin , presedinte PC.

Deputatul PNL Alina Gorghiu le doreste romanilor un alt premier si sa nu se indeparteze de frumos si de ei insisi.

"Poate ca n-ar trebui sa le urez nimic. In 2009, in preajma sarbatorilor, le-am facut urari atat de frumoase si uite ce le-a adus Anul Nou... nimic bun dupa un an de zile de tara neguvernata sau extrem de prost guvernata. Politic, le doresc un alt premier. De suflet, le doresc sa nu se indeparteze de frumos si de ei insisi. Si din inima, le doresc... sanatate, normalitate si rabdare multa ! La multi ani!", a declarat pentru Ziare.com Alina Gorghiu, deputat PNL.

Senatorul PSD, Alexandru Cordos, le ureaza romanilor sa fie mai atenti cu cei de langa ei, dar si mai buni.

"Dragii prieteni - Unii dintre dumneavoastra ma cunoasteti si m-ati si votat pentru a va reprezenta interesele in Parlamentul Romaniei. In calitate de senator al Romaniei, va doresc acum, in preajma Sarbatorilor, sa fiti mai atenti cu cei de langa voi, mai buni, mai prosperi,mai plini de speranta. Va marturisesc faptul ca si mie imi doresc aceleasi lucruri: mai mult timp langa familie, mai mult calm si seninatate. Este adevarat ca, de multe ori, Craciunul e si un prilej de bilant, dar oricat de neplacute ar fi fost lucrurile, oricat Guvernul s-ar fi incapatanat sa iasa totul pe dos: Legea pensiilor, Legea educatiei, Legea salarizarii, miracolul sfant al nasterii lui Iisus ne indeamna sa renuntam, ca intr-un adevarat armistitiu, la armele politice si sa le recomandam tuturor sa reflecteze in acest scurt ragaz la ce au gresit si la ce mai poate fi indreptat.

Puteti sa va ganditi si dumneavoastra, la fel ca si mine, cum putem schimba unele lucruri. Ca tot ardeleanul si eu sunt adeptul ideii lucrurilor bine facute. Niciodata nu m-am simtit mai umilit decat vazand ca angajamentele mele luate in slujba dumneavoastra nu pot fi finalizate. Rolul unui partid aflat in Opozitie este ingrat. Politica votului tip blocaj, al nerespectarii deciziilor Curtii Constitutionale, al incalcarii separatiei puterilor in stat m-au pus in dificultate nu numai pe mine, pe toti cei care cred in valorile democratice.

Stiu ca aveti motivele dumneavoastra de a fi nemultumiti, la randu-va, si unele exced, mai mult ca sigur, celor enumerate de mine. De aceea, voi lupta ca anul 2011 sa fie mai bun, mai drept si mai prosper si sa aduca schimbarile pe care ni le dorim cu totii! La Multi Ani!", a declarat pentru Ziare.com senatorul Alexandru Cordos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#urari politicieni romani 2011, #sanatate rabdare activi , #politica interna