Prefectul de Buzau a fost demis - nu stia ce localitati sunt izolate

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 16:58
2291 citiri
Prefectul de Buzau a fost demis - nu stia ce localitati sunt izolate

Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, a fost demis, miercuri dimineata, de prim-ministrul Victor Ponta.

Balta va fi inlocuit cu Maria Buleandra, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in cadrul Comandamentului de iarna de la Palatul Victoria, ca prefectul judetului Buzau a fost schimbat din functie, dar si ca nu va ezita sa faca acelasi lucru cu alti prefecti care vor gestiona prost situatia aparuta in judetele lor din cauza ninsorilor si a viscolului.

De asemenea, prezent marti seara la centrul de comanda de la MApN, premierul i-a amenintat pe cei care nu fac fata ca vor fi inlocuiti, primul pe lista fiind prefectul de Buzau.

"La Buzau nu au mers lucrurile bine si, la propunerea noului ministru de Interne, vom numi maine (miercuri - n.red.) un nou prefect", a spus Ponta.

Prefectul de Buzau nu stie care sunt localitatile izolate din judetul sau: Nu le cunosc, nu am lista (Video)

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, a fost intrebat miercuri care sunt localitatile din judetul sau care sunt inca izolate din cauza ninsorilor, insa nu a reusit sa numeasca decat doua dintre ele.

Balta a putut sa aminteasca doar doua dintre cele mai afectate localitati - Valcele si Bradeanu.

"Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo", a declarat prefectul buzoian jurnalistilor.

Romania, sub zapada: Incep sa pice capete. Prefectul de Buzau, cap de lista

Totodata, intrebat de ce nu raspunde la telefon nici jurnalistilor pentru a informa cu privire la starea din judet si nici primarului din comuna Breaza, prefectul judetului Buzau a precizat: "Nu am raspuns pentru ca eram in discutii, am fost intr-un comitet operativ de dimineata, nu am timp tot timpul sa raspund la telefoane".

Gabriel Balta s-a intalnit, marti, cu vicepremierul Liviu Dragnea si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, ei mergand in localitatea Vadu Pasii, una dintre cele mai grav afectate de ninsori si viscol, in ultimele zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#prefect Buzau demis, #Gabriel Balta demis, #prefect Buzau inlocuit , #prefect
Comentarii
Poza PSD.Erie
PSD.Erie
rank 5
Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, D e m i s R o u s s o s