Emil Boc, deranjat de televiziunile care au "amagit populatia"

Joi, 31 Martie 2011, ora 21:58
2074 citiri
Emil Boc, deranjat de televiziunile care au "amagit populatia"

In Romania nu va fi numai lapte si miere incepand cu 1 aprilie, prima zi dupa iesirea oficiala a tarii din recesiune, sustine premierul Emil Boc, care s-a aratat deranjat de modul in care televiziunile de stiri au "amagit populatia" prin maniera in care au realizat dezbaterile cu privire la depasirea recesiunii economice.

"Am vazut o dezbatere foarte larga pe toate posturile de televiziune cu privire la iesirea din recesiune. Eu am spus un singur lucru, ca Romania are toate sansele sa iasa din recesiune la sfarsitul primului trimestru.

Nu am spus niciodata insa, aici e marea manipularea, ca a doua zi dupa ce vor exista doua trimestre consecutive de crestere economica va fi numai lapte si miere (...) Televiziunile sa nu mai amageasca populatia sa aiba asteptari care nu pot sa apara peste noapte, impactul acestor masuri se va vedea in timp, iesirea din recesiune va avea consecinta in viata oamenilor mai incolo, acesta e doar un semnal psihologic ca ne indreptam in directia buna", a precizat premierul Emil Boc.

Potrivit lui Emil Boc, desi nesemnificativa, evolutia economica inregistrata in primul trimestru din 2011 este "primul pas" pe care economia il face catre o crestere de 1,5%-2% in 2011.

"Nu va fi (n.r. in Romania nu va curge lapte si miere a doua zi dupa doua trimestre consecutive de crestere economica), dar este primul semn ca lucrurile merg intr-o directie corecta, sunt toate sansele sa avem cresterea de 1,5% - 2% in 2011", a conchis premierul.

"", a solicitat premierul.

Lui Emil Boc i s-a precizat ca, de cateva saptamani, sustine ca Romania va iesi din recesiune la 1 aprilie, fara a mentiona ca asteapta si datele INS. "Asta este manipularea pe care o practicati inclusiv acum, am spus ca exista toate sansele ca daca datele pe care le avem acum se confirma, ca Romania la sfarsitul primului trimestru sa iasa din recesiune (...) N-am spus niciodata ca asta inseamna lapte si miere de a doua zi", a precizat premierul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc, #iesire din recesiune, #lapte si miere , #premier
Comentarii
Poza Cob
Cob
rank 5
Sa iasa opozitia in strada la ora ZERO, sa tina gura cascata sa ve cada laptele si mierea in gura.....