PSD, relaxat dupa "dezvaluirile" lui Marian: Il lasam sa-si faca treaba

Luni, 15 Iulie 2013, ora 14:11
2235 citiri
PSD, relaxat dupa "dezvaluirile" lui Marian: Il lasam sa-si faca treaba

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca partidul nu ia in serios afirmatiile fostului lider local al partidului, senatorul Valer Marian de la Satu Mare, care a depus un denunt la DNA, in care spunea ca presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, ar fi organizat fraudarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu.

Cutremur in PSD. Un senator se autodenunta la DNA: Dragnea a fraudat referendumul

"Sunt prea putine de comentat, dar privim cu totala detasare declaratiile domnului Valer Marian, pentru ca nu pot fi sustinute cu argumente serioase, pentru ca stim toti ce s-a intamplat la referendum. Sunt declaratii neserioase, pe care le face din motive personale.

Nu mai e membru de partid, a fost decizia Comitetului Executiv National de a ne desparti de domnul Marian", a spus europarlamentarul PSD, pentru Ziare.com.

Ivan crede ca fostul sau coleg de partid nu poate fi luat in seama.

"Din punctul nostru de vedere, nu (poate fi luat in seama - n.red.), declaratiile sale nu pot fi luate in seama, dar, daca sunt altii care ii iau in serios declaratiile, n-au decat sa o faca.

Punctul de vedere al PSD e ca noi nu luam in seama aceste declaratii, sunt facute la suparare. Realitatea din vara anului trecut e cu totul alta si o stim cu totii", a completat Ivan.

El spune ca nici nu pot fi ingrijorati, atat timp cat Valer Marian vorbeste de ceva ce nu s-ar fi intamplat - frauda la referendum.

"In niciun caz nu poate exista, pentru ca informatiile sale nu pot fi probate, nu ai ce sa probezi ce n-a existat. Il lasam sa-si faca treaba, traim intr-o tara libera, fiecare poate sa spuna ce vrea", a adaugat europarlamentarul.

Valer Marian, despre frauda la referendum si Dragnea: O sa apara si inregistrari audio

Suficient de "nebun" sa ingroape USL?

Senatorul Valer Marian, recent exclus din PSD, a formulat un autodenunt penal la DNA in care face dezvaluiri despre implicarea lui Liviu Dragnea in fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui, organizat in 2012.

De altfel, conform mass-media, dosarul in care secretarul general al PSD, in prezent vicepremier, este cercetat penal pentru fraude la referendum a fost incheiat, dar procurorii nu au luat inca o decizie privind trimiterea sa in judecata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Ivan Valer Marian, #PSD autodenunt Valer Marian , #referendum