Ce mai cumpara Senatul: Mocheta, imprimante, spray de gandaci si o ... betoniera

Duminica, 29 Martie 2015, ora 17:21
2552 citiri
Ce mai cumpara Senatul: Mocheta, imprimante, spray de gandaci si o ... betoniera
Foto: musingmonika.com

Senatul intentioneaza sa achizitioneze materiale pentru tapiterie, o betoniera, materiale de curatenie, mocheta, imprimante multifunctionale, corpuri de iluminat si lucrari de reparatii, potrivit site-ul institutiei.

Astfel, Senatul intentioneaza sa achizitioneze materiale pentru tapiterie: ace si ata pentru masina de cusut profesionala, arc si cuie de tapiterie, stofa de legat, panza drapel, burete poliuretan, dar si o betoniera care trebuie sa fie mobila, profesionala si sa fie livrata la sediul Senatului.

Forul legislativ mai cumpara si materiale de curatenie: alcool sanitar - 500 de flacoane de jumatate de litru, decapant universal cu actiune rapida - 50 de litri, 200 de litri de detergent pentru mobila, 300 de litri de detergent lichid pentru geamuri, 10 cutii de detergent pentru masina de spalat vase, 200 de litri de detergent pentru spalat covoare.

Senatul mai cumpara si 350 litri de detartrant, 100 litri de inalbitor pentru perdele, 500 de pastile pisoar - pastile solubile in apa care curata, dezinfecteaza, inlatura mirosurile neplacute si difuzeaza un parfum placut, 400 litri de sapun lichid pentru maini, 300 de bucati de sapun de rufe, 20 de bucati de spray pentru gandaci si 50 de litri de ulei odorizant.

Atribuirea ofertelor se va face prin SEAP.

O alta achizitie a Senatului o reprezinta 100 de metri patrati de mocheta de exterior care trebuie sa fie din 100 la suta polipropilena, de culoare verde-grass, rezistenta la intemperii, presarata cu ace-gazon.

Institutia mai cumpara trei imprimante multifunctionale, dar si 50 de corpuri de iluminat cu tuburi fluorescente, model ornamental cu montaj suspendat.

Lucrarile de reparatii care vor fi achizitionate de Senat vor trebui sa fie de natura reparatiilor curente si intretinere, in regim de urgenta, printre care inlocuiri partiale de instalatii sanitare, instalatii termice, de ventilatie, instalatii electrice, precum si inlocuiri partiale la pereti din zidarie, gips-carton, de tavane, pardoseli, tamplarie.

Termenele de depunere a ofertelor sunt la sfarsitul lunii martie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cerere achizitie Senat, #betoniera mobila Senat, #atribuire oferte Senat , #Senat
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Sprayul pentru gandaci este net insuficient. Ati incercat sa dati