Chelaru recunoaste greseala la numaratoare: PDL are trei locuri in BP al Senatului, nu patru

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 15:57
2442 citiri
Chelaru recunoaste greseala la numaratoare: PDL are trei locuri in BP al Senatului, nu patru
Foto: Ziare.com

PDL nu va avea chestor in Biroul Permanent al Senatului, a confirmat marti, vicepresedintele Senatului, social-democratul Ioan Chelaru, care a precizat ca "a scapat un post de la PSD la PDL".

"Are dreptate el (Cristian Radulescu - n. red.): sunt doi chestori PSD, unul UDMR si unul PNL", a declarat Chelaru, intrebat cum comenteaza faptul ca liderul senatorilor PDL sustine ca democrat-liberalii au primit doar trei functii in Biroul Permanent, nu patru, asa cum a anuntat Chelaru la finalul Biroului Permanent.

"Am scapat la chestori unul la PDL de la PSD", a completat Chelaru. El a precizat ca anuntul facut cu putin timp in urma a fost citit in baza unei liste scrise de el, nu in baza hartiei oficiale. Astfel, PDL ramane cu un post de vicepresedinte si doi secretari.

Senat: PDL primeste 4 locuri in BP - un vice, doi secretari si un chestor

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a declarat marti, ca democrat-liberalii nu au primit patru posturi in Biroul Permanent, asa cum a comunicat vicepresedintele Ioan Chelaru, ci doar trei functii - un vice si doi secretari.

"Nu a spus asta, ori nu ati fost dumneavoastra atenti, ori nu a fost dansul atent. Nu avem chestor, are PSD doi", a declarat liderul senatorilor PDL.

"Nu poate exista o multumire, deoarece conform oricarei matematici, ar fi trebuit sa ne revina patru functii", a declarat Radulescu, intrebat daca este multumit de repartizarea functiilor in Biroul Permanent. "Vom participa totusi la formarea Biroului Permanent, acceptam cele trei pozitii", a adaugat acesta.

Blocaj la Senat: Negocierile pentru functii, sistate. Puterea vrea toti 4 vicepresedintii

Un nou esec in negocierile pentru BP al Senatului. PDL se gandeste sa renunte la functii

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, anuntase marti, la finalul Biroului Permanent, ca s-a ajuns "cat de cat" la un consens pe impartirea functiilor in Biroul Permanent, deoarece PDL a primit patru locuri.

"In final, desi negocierile de azi au esuat, pana la urma liderii grupurilor parlamentare au anuntat in sedinta Biroului Permanent componenta pe posturi a viitorului Birou: la vicepresedinti - PSD, PNL, UNPR, PDL, la secretar - doi PSD, doi PDL, la chestori - unul PSD, unul PNL, unul UDMR, unul PDL", afirmase Chelaru.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#PDL functii Senat, #PDL posturi Birou Permanent Senat, #PDL conducere Senat, #impartire functii Senat USL PDL , #Senat