Doar un senator si-a testat alunitele

Marti, 04 Iunie 2013, ora 18:20
965 citiri
Doar un senator si-a testat alunitele
Foto: Arhiva

Senatorii s-au dovedit reticenti in a se deplasa, luni si marti, la sala Comisiei de sanatate pentru a-si face, cu titlu gratuit, o testare dermatologica a alunitelor. De campania "Testarea alunitelor in Parlament" au beneficiat, insa, functionarii parlamentari si angajatii.

Pe parcursul celor doua zile in care s-a desfasurat campania de testare dermatologica gratuita a alunitelor, la consult s-a prezentat un singur senator, respectiv Steliana Vasilica Miron, aleasa in Colegiul nr. 1 Suceava.

Ea a beneficiat, in fata camerelor de luat vederi si aparatelor de fotografiat, de un consult de specialitate efectuat de prof. dr. George-Sorin Tiplica, seful Sectiei Clinica Dermatologie II de la Spitalul Clinic Colentina.

Consultul a durat circa zece minute, a constat intr-o anamneza a comportamentului senatorului privind expunerea la soare si a continuat cu vizualizarea unor alunite din zona gatului cu un dermatoscop. Rezultatul a fost favorabil, Steliana Vasilica Miron netrebuind sa se ingrijoreze in privinta alunitelor.

In afara de Steliana Vasilica Miron, niciun alt senator nu a mai vizitat sala Comisiei de sanatate unde s-a derulat testarea.

Aberatia zilei: Alunita la control, in Parlament

In schimb, in ziua de luni, nu mai putin de 66 de functionari parlamentari si angajati ai Palatului Parlamentului au beneficiat de consultul si indicatiile personalului medical de specialitate.

Potrivit prof. dr. George-Sorin Tiplica, din cele 66 de persoane consultate intr-o singura zi, patru au primit indicatia "imperioasa" de a proceda la o interventie chirurgicala de indepartare a alunitelor respective.

Campania de testare dermatologica gratuita a alunitelor a fost derulata in Parlament in zilele de luni si marti de catre Comisia de sanatate din Senatul Romaniei, impreuna cu Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Societatile Studentilor in Medicina si Asociatia Dermato-Venerologilor din Centrul si Estul Europei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#control alunite senatori, #Vasilica Miron senator, #campanie control alunite , #Senat