Senatoarea grevista: Il iubesc pe Ponta. Nu Voiculescu m-a adus in Parlament, ci Dumnezeu!

Luni, 03 Februarie 2014, ora 17:01
4671 citiri
Senatoarea grevista: Il iubesc pe Ponta. Nu Voiculescu m-a adus in Parlament, ci Dumnezeu!
Foto: replicaonline.ro

Cristiana Anghel, fosta invatatoare la Caracal care a ajuns senator PC dupa o greva a foamei de 70 de zile, a ajuns sa il iubeasca pe Victor Ponta dupa ce anul trecut spunea despre el ca este "lup imbracat in piele de oaie" si se crede trimisa lui Dumnezeu in Parlament.

Intr-un amplu interviu acordat cotidianului Adevarul, senatoarea grevista a fost intrebata ce l-ar sfatui pe un profesor daca ar intra in greva foamei.

"Sa-si faca analizele. Si daca nu intra cu analizele perfecte, sa nu mai faca", a replicat aceasta.

Intrebata cu ce se mandreste dupa un an de mandat, senatoarea PC a raspuns: "Sunt la primul mandat si in primele luni a trebuit sa inteleg cu ce se mananca".

Cristiana Anghel a respins acuzatiile potrivit carora a intervenit pe langa premierul Ponta ca sa o angajeze pe fiica ei la Ministerul Educatiei, spunand ca fiica ei are o pregatire de exceptie, dar castiga doar 14 milioane pe luna.

"Lucreaza la Ministerul Educatiei, la relatii internationale (relatii bilaterale Romania - Africa, n.red.). Este tinuta acolo nu pentru ca e fiica-mea, ci pentru ca stie foarte bine gramatica romaneasca si literatura", a explicat senatoarea PC.

Cristiana Anghel s-a plans ca desi sta in "buricul Bucurestiului", adica langa Sala Palatului, n-a vazut "un spectacol intr-un an de mandat".

Intrebata ce parere avea despre Dan Voiculescu pana sa intre in Partidul Conservator, aceasta a raspuns: "Il respectam. Daca dumneavoastra nu ati fi avut niciun contact cu mine, nu m-ati respecta?".

"Indiferent ce va fi, indiferent daca voi ramane in acest partid sau nu, promit ca niciodata nu-l voi denigra si nu-l voi vorbi de rau pe domnul Voiculescu. Nu sunt eu Dumnezeu sa-l judec pe domnul Voiculescu. Mai mult decat atat, eu trebuie sa recunosc faptul ca domnul Voiculescu mi-a dat o sansa. Din invatatoare am ajuns senator. Pentru mine saltul este mare. Lucrul acesta nu m-a costat niciun leu. Dar nu Voiculescu m-a adus in Parlament, ci Dumnezeu", a declarat Cristiana Anghel.

Fosta invatatoare a povestit si cum a decis sa renunte la greva foamei.

"Hotararea sa ies din greva foamei am luat-o cand doamna Ecaterina Andronescu si doamna Mona Pivniceru au vorbit cu parintele Ioan, episcopul de Covasna, sa vina la mine in salon. Parintele Ioan a deschis usa si primele cuvinte ale lui au fost: 'Iarta-ma, soro, ca am venit atat de tarziu!'. Si i-au dat lacrimile.

Va dati seama ca mi-au dat si mie lacrimile. Oh, nu va spun cum au izbucnit in plans cele doua doamne in momentul in care eu am zis 'gata, voi renunta!'. Nu va spun cum a fost... Deci, inauntru plangeam eu, plangeau Mona Pivniceru si Ecaternia Andronescu, plangea parintele, iar pe hol plangea tot personalul. Inclusiv de la bucatarie plangeau", a sustinut ea.

Cat despre premierul Victor Ponta cu care s-a certat anul trecut dupa ce ea a spus ca el e lup in haina de oaie, iar premierul i-a replicat "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti", Cristiana Anghel spune ca lucrurile s-au schimbat.

"Intre timp ne-am impacat. Suntem chit (...) Il iubesc pe Ponta! A facut niste miscari foarte bune. Asta cu forumul romano-chinez a fost magistrala", a declarat ea, adaugand ca il mai iubeste si pentru ca "Guvernul a trimis in Parlament legea prin care pensiile militarilor vor fi facute inapoi ca pe timpul lui Cuza, pensii de de stat", sotul ei fiind cadru militar.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Cristiana Anghel Voiculescu, #Cristiana Anghel greva foamei, #Cristiana Anghel Ponta , #Senat