Senatorul Chitac, la negocieri cu USR-PLUS. Pe cine se poate sa mai fi infectat

Vineri, 13 Martie 2020, ora 16:48
7571 citiri
Senatorul Chitac, la negocieri cu USR-PLUS. Pe cine se poate sa mai fi infectat
Foto: Arhiva Facebook/ Stelian Ion

Deputatul USR Stelian Ion a dezvaluit, vineri, ca mai multi membri din conducerea PNL, USR si PLUS Constanta au avut intalniri de negociere pentru candidatura lui Vergil Chitac la Primaria Constanta.

Senatorul Vergil Chitac a fost confirmat, vineri, cu coronavirus, dupa cum a anuntat premierul Ludovic Orban.

Stelian Ion a precizat ca a si dat mana cu liberalul infectat.

"M-am intalnit cu Vergil Chitac in 21 februarie si inca o data la Parlament, si chiar am dat noroc cu el, la audierea ministrului Predoiu pentru Guvernul Citu", a precizat Stelian Ion pentru Info Sud Est.

De asemenea, liderul PNL Constanta, deputatul Bogdan Hutuca, a intrat si el in contact cu Chitac, iar apoi a participat la negocieri cu membrii Aliantei USR-PLUS.

"Echipele de negociere pentru alegerile locale s-au intalnit saptamana asta, marti, ca sa discute. Am negociat vreo trei ore. Erau Bogdan Hutuca, Vasile Delicoti si Septimiu Bourceanu de la PNL, Lucian Muflic si Sorin Iacob de la PLUS, si eu, Remus Negoi si Dumitru Caragheorghe de la noi, de la USR", a mai adaugat Stelian Ion.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca Vergil Chitac a fost confirmat cu noul coronavirus, astfel ca el si membrii conducerii PNL, inclusiv ministrii, se vor autoizola incepand de astazi.

Intr-o prima reactie pe contul sau de Facebook, Chitac a transmis ca boala poate lovi cand nu te astepti si aceasta pandemie este o incercare pentru toata planeta.

Ulterior, s-a descoperit ca Vergil Chitac stia ca este suspect de coronavirus inca din 6 martie, intrucat participase la o reuniune NATO unde a fost prezent un parlamentar francez cu coronavirus, dar cu toate acestea el s-a dus, pe 8 martie, la o petrecere unde au fost prezenti cel putin 400 de invitati.

Senatorul Chitac stia din 6 martie ca e suspect de coronavirus, dar a mers la o mega-petrecere. Azi l-au dus la spital fara izoleta si fara masca

Un document emis de Secretariatul general al Adunarii NATO, in 6 martie 2020, prezentat de Antena3, arata ca toti participantii reuniunii au fost anuntati ca unul dintre membrii delegatiei franceze la adunarea parlamentara NATO a fost depistat pozitiv la coronavirus pe 5 martie. Intalnirea avusese loc in 17-19 februarie.

Dupa aceasta informare, Chitac a participat la o petrecere de Ziua Femeii, unde a dat 400 de martisoare, a mers la sedinta Biroului Permanent National al PNL si in plenul Parlamentului.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre criza provocata de coronavirus in Romania si in lume

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Stelian Ion coronavirus, #USR PNL PLUS Constanta coronavirus , #senatori
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Să sperăm că Statele Majore ale neprietenilor nu s-au apucat acum să