Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

8 martie, Ziua Femeii: Urari de la politicieni pentru doamnele din Romania

Vineri, 08 Martie 2013, ora 12:24
12765 citiri
8 martie, Ziua Femeii: Urari de la politicieni pentru doamnele din Romania

De 8 martie, fetele si femeile sunt sarbatorite in familie si la locul de munca: e ziua in care domnii se intrec in urari, daruri si flori. Pana si barbatii politici ai tarii s-au oprit cateva minute din calcule reci pentru a adresa cateva urari femeilor din Romania.

Cei mai matinali au fost presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

Ziua Femeii: Basescu si Ponta, urari din gradina si flori virtuale

"De 8 martie doresc tururor mamelor, tuturor sotiilor, fiicelor noastre, colegelor noastre de serviciu, o primavara plina de bucurii, de speranta si credinta ca mergem spre bine", ureaza Traian Basescu intr-un mesaj video postat pe pagina de socializare.

La randul sau, premierul Victor Ponta transmite un mesaj pe Facebook. "La multi ani tuturor romancelor - bunici, mame, fiice si nepoate - cu ocazia Zilei Femeii!", ureaza prim-ministrul.

"8 Martie este o zi in care cred ca trebuie sa aducem cele mai sincere aprecieri femeilor care ne ofera atat de multe motive sa zambim. Va doresc o primavara frumoasa! La multi ani!", adauga prim-ministru.

Nici presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu a uitat de doamnele tarii.

"Doamnelor si domnisoarelor, va doresc multa sanatate, fericire si noroc in toate. Va doresc sa va bucurati de iubirea parintilor, a sotilor si a copiilor vostri in fiecare zi a anului 2013, dar in special astazi. Imi doresc ca noi, barbatii, sa avem mai multa intelepciune pentru a oferi femeilor din viata noastra toata atentia si dragostea pe care le merita. Daca am asculta ceva mai mult de glasul lor, societatea in care traim ar deveni cu siguranta mai buna, mai corecta si mult mai prospera. La multi ani tuturor!", ureaza Zgonea, intr-un mesaj video postat pe Youtube.

"Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul pentru a le ura doamnelor un sincer 'La multi ani!' Astazi, imi doresc sa fie o zi a bucuriei pentru toate femeile din Romania, iar primul meu gand merge catre sotia mea Ramona", ureaza, la randul sau, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Si edilul Sectorului 6, Rares Manescu, are un mesaj pentru femeile din tara noastra. "La multi ani doamnelor si domnisoarelor", transmite Manescu, alaturi de un buchet virtual de lalele.

Liderul PDL, Vasile Blaga, transmite la randul sau un mesah video. "La multi ani Elena Udrea, la multi ani Monica Macovei!" (contracandidatele sale la sefia PDL- n.red.)", scrie Blaga pe Facebook.

Si fostul ministru Teodor Baconschi are un mesaj dedidcat femeilor.

"Desi sunt discutabil instituite (cum sa dedici femeii o zi pe an ?) am si eu un mesaj de 8 martie: doamnelor si domnisoarelor, sunteti buna crestere a Romaniei si a speciei umane. Va mai ajutam si noi, dar fara voi am fi morti :) La multi ani fiecareia!", scrie Baconschi pe contul sau de Facebook.

Si Daniel Funeriu, consilier al presedintelui Traian Basescu are un gand pentru femei.

"Imi vine in minte o fraza pe care am citit-o pe un poster la departamentul de resurse umane de la Scripps: 'The best man for your job is a woman'. La Multi Ani", transmite Funeriu.

"Doamnelor si domnisoarelor, sa vi se implineasca visurile", ureaza, la randul sau, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

De la doamne pentru doamne

Mesajele adresate femeilor nu vin insa doar de la barbatii pe de scena politica, ci si de la doamnele politicii romanesti.

"Suntem femei si tare bine suntem. Suntem Femei si asta ne infrumuseteaza. Suntem fericite, cand simtim viata in noi. Ne este greu, cand copilul depinde numai si numai de noi. Vrem mai mult, cand 'al nostru' porneste in lume. Suntem mereu noi insine cand stim ce responsabilitati cad pe umerii nostri. Orice meserie am avea, suntem Femei si asta aduce iubire lumii din jur.

Este Ziua Femeii, o zi numai a noastra si a tot ce iubim, o zi din primavara, cand viata o ia mereu de la capat. La Multi Ani!", scrie, pe Facebook, Andreea Paul.

Totodata, fostul ministru Elena Udrea le ureeaza femeilor sa fie "iubite asa cum merita".

"La multi ani! tuturor femeilor de ziua lor. Le doresc ca, macar astazi, sa fie iubite si apreciate asa cum merita. La aiba parte de o primavara frumoasa, plina de caldura si impliniri", ureaza Udrea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#urari politicieni 8 martie, #urari politica ziua femeii , #stiri politice