Alegeri Buletin marcat cu stampila din 2004, gasit la Botosani

Duminica, 01 Iunie 2008, ora 19:57
1528 citiri
Alegeri Buletin marcat cu stampila din 2004, gasit la Botosani

Un botosanean a sesizat, duminica, membrii sectiei de votare la care era arondat, ca i-au dat un buletin de vot pe care era aplicata stampila "Votat", purtand anul 2004.

Potrivit celor declarate duminica de judecatoarea Maria Arosculesei, vicepresedinta Biroului Electoral Central, incidentul s-a petrecut la Sectia de votare nr. 68 amenajata la scoala 11 din Botosani, anunta NewsIn.

Un cetatean, dupa ce a luat cele patru buletine de vot a intrat in cabina sa voteze. La iesire, el a reclamat faptul ca pe buletinul de vot pentru primar era deja aplicata o stampila cu mentiunea "Votat", pe patrulaterul apartinand PRM.

Presedintele sectiei de votare a verificat buletinul, ocazie cu care a constatat ca pe acesta erau aplicate doua stampile: una pe PRM, stampila fiind cu data de 2004, si una pe PSD stampilat 2008.

"Ne-am deplasat la fata locului si am constatat ca intr-adevar erau doua aplicatii pe buletinul de vot, una pe 2004, alta pe 2008. Culoarea de tus era aceeasi, dar la cea cu "Votat 2004" era un pic intrerupt.

S-a incheiat proces verbal, au fost luate datele cetateanului si a fost sesizata Politia. Votul a fost anulat. Exista banuiala ca ar fi putut exista inca o stampila pe 2004, dar asta numai politia poate stabili", a declarat Arosculesei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
PNL a mai ”furat” un primar de la USR: ”Echipa devine pe zi ce trece mai puternică” FOTO
PNL a mai ”furat” un primar de la USR: ”Echipa devine pe zi ce trece mai puternică” FOTO
Primarul Alexa Chifa din comuna Poienile de sub Munte, ales din partea USR, s-a alăturat PNL Maramureş. ”Echipa PNL Maramureş devine pe zi ce trece mai puternică. Tineri, seniori,...
#buletin, #stampila, #2004, #sectie vot, #Botosani, #alegeri locale, #2008 , #stiri politice
Comentarii
Poza PSD Erie
PSD Erie
rank 5
Nu trebuie sa ne mai miram !