Banicioiu despre Ridzi: Decat sa dea declaratii politicianiste, mai bine isi rezolva problemele

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 16:46
1115 citiri
Banicioiu despre Ridzi: Decat sa dea declaratii politicianiste, mai bine isi rezolva problemele
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu a declarat luni, dupa ce Monica Ridzi a spus ca deputatii din Comisia MTS trebuie anchetati de procurori, ca el este dispus sa vorbeasca cu acestia pentru ca nu are nimic de ascuns, recomandandu-i insa fostului ministru sa se ocupe de propriile probleme.

"Parerea mea este ca doamna Ridzi ar trebui sa mearga mai des pe la DNA si sa dea explicatii in legatura cu ce o intreaba domnii procurori de acolo, iar daca nu vrea sa influenteze ancheta cred ca ar trebui sa-si dea demisia din functia de parlamentar PD-L din Parlamentul Romaniei, astfel incat sa nu mai beneficieze de niciun fel de imunitate si de niciun fel de sprijin si influenta politica, ceea ce ii va permite cu siguranta sa nu influenteze in niciun fel justitia", a declarat pentru NewsIn Nicolae Banicioiu, fost membru al Comisiei de ancheta care a vizat-o pe Monica Iacob Ridzi.

Banicioiu a spus ca va merge la orice fel de audieri, daca procurorii ii vor solicita acest lucru, si nu se va ascunde, asa cum a facut fostul ministru al Tineretului, care nu a dorit sa prezinte toate actele cerute de Comisia parlamentara de ancheta. "Din pacate inteleg ca doamna Ridzi are probleme si cu colaboratorii, care vad ca s-au autodenuntat si o cheama si ei la DNA si tin sa-i reamintesc ca raportul Curtii de Conturi confirma concluziile Comisiei, asa ca in loc sa dea declaratii politicianiste, mai bine ar merge sa-si rezolve problemele, pentru ca are probleme grave in momentul de fata", a mai adaugat deputatul PSD.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat, luni, dupa intalnirea cu procurorii Parchetului instantei suprem ca doreste ca membrii Comisiei de ancheta a MTS sa fie audiati de procurori.

Aceasta a depus luni o declaratie de cinci pagini in fata procurorilor prin care si-a sustinut plangerea facuta pe numele a noua parlamentari din comisia care a anchetat-o.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului a declarat ca nu vrea ca, prin aceasta plangere, sa abata atentia de la dosarul pe care il are la DNA. In legatura cu ancheta de la DNA, Ridzi a spus ca aceasta este intr-un stadiu avansat, dar ca nu a mai fost chemata de procurori.

Fostul ministru i-a acuzat pe membrii comisiei de ancheta de incalcarea regulamentului Camerei Deputatilor prin efectuarea unor cercetari in paralel cu DNA. Ridzi a explicat ca ancheta DNA este confidentiala si, prin urmare, parlamentarii nu trebuiau sa faca cercetari in parale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicolae Banicioiu Ridzi, #Nicolae Banicioiu PSD, #Nicolae Banicioiu deputat , #stiri politice
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
ALT PROSTANAC DIN PSD!!! PARTIDUL PROSTANACILOR A IESIT LA ATAC CU CINE? AAAAAAA... CU BANICIOIU DA ASTA CINE MAI E? VA SCOATE EL LUMEA DIN CRIZA? DA, DESIGUR E FOARTE INTELIGENT... .