Ziare.com

BEM: Rezultatele finale ale alegerilor, la ora 12.00

Luni, 02 Iunie 2008, ora 10:26

   

BEM: Rezultatele finale ale alegerilor, la ora 12.00
Biroul Electoral Municipal va comunica in jurul orei 12.00 primele rezultate partiale oficiale inregistrate la alegerile locale 2008, din 1 iunie, pentru primariile de sectoare si Primaria Generala.

Potrivit presedintelui BEM, Ileana Danaila, pana la ora 10.00, BEM a centralizat procesele verbale venite de la 344 sectii de votare, care reprezinta 29 la suta din totalul celor organizate in Bucuresti.

Aceasta, a declarat ca nu exista nici un fel de probleme insa lucrurile merg mai incet pentru ca oamenii sunt obositi si nu vor sa greseasca.

"Nu sunt probleme, doar cateva mici erori. De exemplu in unele procese verbale nu au completat bine unele casute de aceea le vom restitui presedintilor de sectii de votare sa indrepte erorile si sa le trimita contrasemnate si contrastampilate", a declarat Danaila.

Aceasta a adaugat ca nu are posibilitatea sa dea deocamdata rezultatele partiale pentru ca numaratul voturilor se desfasoara diferit la fiecare sector.

"Procesele verbale de la unele sectoare au venit mai repede altele mai tarziu. Si e normal pentru ca in unele sectoare au fost mai multe sectii de votare deci a fost mai mult de munca. Pana in prezent sectorul 5 a terminat cu toate procesele verbale", a mai completat presedintele BEM.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3324 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor