Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Berceanu: PSD nu se gandeste ca "mai exista viata si dupa 6 decembrie"

Sambata, 12 Septembrie 2009, ora 22:58
2037 citiri
Berceanu: PSD nu se gandeste ca "mai exista viata si dupa 6 decembrie"
Foto: radicalonline.info

Presedintele PD-L Dolj Radu Berceanu a declarat, sambata, la Craiova, ca va trimite la sediul central al partidului o scrisoare in care va arata ca nu exista un protocol intre PSD si PD-L la nivelul judetului Dolj si ca social-democratii doljeni "nu cred ca o sa mai existe viata" dupa prezidentiale.

"Noi in primul rand, daca va aduceti aminte, nu am facut protocol foarte mult timp si asta nu inseamna ca nu mi-am mentinut calmul si echilibrul. Aceasta este o chestiune care trebuie tratata cu mai putina tensiune si cu mai multa intelepciune. Noi nu avem niste relatii formidabile aici.

In primul rand pentru ca cei de la PSD vor in continuare sa aiba o foarte stransa si vizibila relatie cu PNL, in alte parti e foarte stransa doar o tin mai ascunsa. Aici, ea este foarte la vedere, un fel de menage a trois care nu pot sa spun ca e foarte corect din partea lor, dar pana la urma pe noi, daca lor le place sa se complaca asa intr-o situatie din asta ambigua, nu neaparat ne afecteaza.

Noi am avut mari probleme pentru ca au deja stilul care i-a consacrat si anume au dorit cu mare ardoare sa aiba inspectoratul scolar, dupa care au pus o persoana care din prima zi a dat toti inspectorii de specialitate afara. Acum da permanent directori afara pe criterii absolut politice", a declarat Radu Berceanu, transmite corespondentul NewsIn.

Presedintele PDL Dolj a precizat ca a observat ca social-democratii nu "cred ca o sa mai existe viata dupa 6 decembrie".

"N-am avea de ce sa avem vreo apreciere pozitiva legata de aceasta tema, in legatura cu relatia aceasta care nici nu prea exista la nivelul judetului. Nu ne intalnim, nu incercam sa facem lucruri impreuna pentru ca dumnealor par ca nu cred ca o sa mai existe viata si dupa data de 6 decembrie (dupa turul doi al alegerilor prezidentiale, n.r.) si li se pare ca totul se termina pe 6 decembrie.

Eu le-as transmite tuturor ca in mod sigur va mai exista viata si dupa 6 decembrie si ca unii care au poate mai putina experienta spun asa un semn la ochelari prin care vad numai pana pe 6 decembrie. Cred ca ar fi bine sa se gandeasca si dupa. Bineinteles ca am ridicat problema asta colegilor si toata lumea a spus ca nu are rost sa discutam subiectul asta, e unul pe care il cunoaste absolut toata lumea. O sa transmitem acolo o mica nota, asa cum stie toata lumea, nu avem o relatie buna cu PSD-ul aici. De multe ori nu avem nici o relatie", a mai declarat Radu Berceanu.

Ministrul Berceanu a sosit sambata dimineata la Craiova pentru a se intalni cu membrii Biroului Permanent Judetean al PDL Dolj, filiala al carei presedinte este.

Ce șanse are Maia Sandu să câștige un nou mandat. Prorusul Igor Dodon îl dezamăgește pe Putin SONDAJ
Ce șanse are Maia Sandu să câștige un nou mandat. Prorusul Igor Dodon îl dezamăgește pe Putin SONDAJ
Principalul contracandidat al Maiei Sandu la prezidențiale, prorusul Igor Dodon, a scăzut în preferinţele alegătorilor, conform rezultatelor unui sondaj prezentat joi, 28 martie, de compania...
Primăria Capitalei, rampă de lansare pentru funcții mai importante: „S-a mai întâmplat. Traian Băsescu e un exemplu”
Primăria Capitalei, rampă de lansare pentru funcții mai importante: „S-a mai întâmplat. Traian Băsescu e un exemplu”
Primăria Capitalei a fost o importantă rampă de lansare pentru oamenii politici și o oportunitate de a ținti către funcții de stat mai bune. Primarul Bucureștiului are a doua funcție ca...
#Berceanu relatii PSD Dolj, #PSD PNL relatii, #alegeri prezidentiale, #coalitie PSD PDL teriroriu , #stiri politice
Comentarii
P
paduchii portocalii
rank 1
Poza gelu
gelu
rank 1
Lui Berceanu i-a crescut deja un morcov cit vila lui Videanu de la Snagov!!!