Ziare.com
Turul 2 al prezidentialelor. Iohannis vs. Dancila

Bugetul ajunge la deputati si la senatori

Luni, 16 Februarie 2009, ora 09:21

   

Bugetul ajunge la deputati si la senatori
Membrii comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului vor trimite, luni, Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului un raport al bugetului de Stat pe 2009.

De marti, urmeaza sa inceapa discutia efectiva pe marginea bugetului in cele doua camere ale Parlamentului. In aceste conditii, cel mai probabil, Bugetul de Stat pentru anul 2009 va fi finalizat la sfarsitul saptamanii viitoare.

Si liderii Coalitiei PD-L - PSD se intalnesc, luni, in Biroul Permanent Central al Caolitiei pentru a discuta pe marginea acestui subiect.

Bugetul a fost adoptat, sambata, de Comisiile reunite de Buget-Finante ale Parlamentului, cu doar sapte voturi impotriva, venite din partea partidelor de opozitie, PNL si UDMR.

Cele mai multe probleme le-a ridicat bugetul ce va fi alocat Ministerului Educatiei, pentru care s-a aprobat o majorare, in valoare de 620 de milioane de lei, pentru cercetare. Banii provin de la Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Finantelor si din credite de angajament pe fonduri nerambursabile si venituri proprii.

De o suplimentare, in valoare de 2,64 milioane de lei, va beneficia si Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 529 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor