C.V. Tudor i-a cerut scuze, prin sms, lui Mircea Geoana

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 15:30
2952 citiri
C.V. Tudor i-a cerut scuze, prin sms, lui Mircea Geoana
Foto: Gardianul

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, vineri, ca i-a trimis un mesaj lui Mircea Geoana, in care si-a cerut scuze pentru momentul in care liderul PSD a fost fluierat in localitea Tebea, europarlamentarul mentionand ca nu a avut nicio vina pentru aceasta intamplare.

"Ca un om civilizat, cum sunt cu cei care merita - cu golanii nu pot fi civilizat, pentru ca-i defavorizez pe oamenii cumsecade - eu i-am dat ieri un sms lui Mircea Geoana si i-am zis: Draga Mircea, imi pare rau de incidentul de la Tebea, te rog primeste scuzele mele.

Efectiv n-am nicio vina, niciunul care suntem aici. Erau foarte multi oameni, e greu sa controlezi zeci de mii de oameni. Ca erau mai multi de la PRM?! da, Ardealul e cu PRM, ce, e o supriza? Dar nu au fluierat numai cei de la PRM. Au fluierat oameni care nici nu erau inregimentati politic", a afirmat presedintele PRM.

El sustine ca i-ar fi spus presedintelui Senatului imediat dupa incidentul de la Tebea ca a fost fluierat deoarece este perceput de populatie ca fiind "jumatate a guvernarii". "Foamea e cel mai teribil agent electoral. N-ai cum sa deturnezi sau sa influentezi", a conchis Corneliu Vadim-Tudor.

In acelasi context, Tudor a mai apreciat ca "cel mai sifonat" de la Tebea a fost chiar presedintele Traian Basescu.

Participantii la manifestarile de la Tebea, judetul Hunedoara, i-au huiduit, duminica, 13 septembrie, pe reprezentantii partidelor politice prezenti la comemorarea lui Avram Iancu.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost huduit de mai multe persoane aflate in grupul de simpatizanti ai PRM, in timp ce isi tinea discursul. Democrat-liberalii hunedoreni, intre care se afla si Tiberiu Iacob Ridzi, primarul PDL din Petrosani, au fost si ei intampinati cu fluieraturi. Din multime s-a putut auzi cum se striga "Hotii! Hotii!".

Presedintele Traian Basescu a venit la Tebea dupa orele pranzului, dar nu a tinut un discurs, rezumandu-se doar sa mearga prin multime.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#CV Tudor scuze Geoana, #Geoana huiduit Tebea , #stiri politice