Ziare.com

Cine este Dan Barna, noul presedinte al USR

Sambata, 28 Octombrie 2017, ora 17:02

   

Cine este Dan Barna, noul presedinte al USR
Deputatul Dan Barna a fost ales presedinte al Uniunii Salvati Romania (USR), in cadrul Congresului extraordinar al partidului, desfasurat la 28 octombrie la Poiana Brasov.

Dan Barna a obtinut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul sau, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi.

Ilie Dan Barna s-a nascut la 10 iulie 1975.

Este licentiat in Drept al Universitatii din Bucuresti (1998). A urmat un Curs de formare de formatori (februarie-iulie 2000) la International Development Law Institute din Roma, potrivit siteului Camerei Deputatilor. In 2003, a obtinut un Master in management de Proiect din partea Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Din 2006 este instructor certificat international in Fonduri Structurale al Institutului National de Administratie - MAI.

In perioada 21 octombrie - 18 noiembrie 2009, a studiat Managementul proiectului la Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG, iar in perioada 4 - 18 noiembrie 2009, a studiat Abilitati de prezentare si metode de invatare in cadrul aceleiasi institutii. Din decembrie 2013, este expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene.

A detinut functiile de: coordonator program asistenta juridica la INFOTIN (1996-1999); vicepresedinte/presedinte national la ONG-ul European Law Students Association (1996-1999, 1999-2001); coordonator de curs la International Development Law Organisation, Italia (februarie - iulie 2000); consilier juridic la BGDG, Bucuresti (2000-2001); secretar general/formator la Asociatia Romana de Drept pentru Dezvoltare (din 2001); expert la Transparency International Romania (2003-2004); trainer si consultant la Institutul Roman de Trening (2003-2007); consultant tehnic si financiar la ONG-ul Salvati Copiii Romania; expert evaluator la ECO, Bucuresti (2006-2007); senior PHARE Expert la Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti (2001-2007); coordonator national al campaniilor de informare FONDUL EUROPA la Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti (2005-2007); expert in cadrul echipei de implementare a proiectului "Calitate in sanatate prin instruirea medicilor de familie", finantat din POSDRU, Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG - partener in proiect (2009-2012); managing partner la SC Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG SRL (2007-mai 2016).

A fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene (mai-septembrie 2016).

La 21 decembrie 2016 a fost validat deputat USR. Este vicepresedinte al Comisiei pentru politica externa si membru in Comisia pentru afaceri europene. Face parte din Comisia speciala comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri si a Razboiului pentru intregirea Neamului. Este membru in Delegatia Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice a Marii Negre. Este vicepresedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Singapore.

A publicat Ghid Juridic Pentru Protectia Copilului si a Familiei si este unul dintre autorii Ghidului Anticoruptie pentru Cetateni.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 16101 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Profil de ,,acoperit"

Cum se face ca astia toti, uita-te pe CV-urile lor, au zeci, sute de ,,adeverinte", participari, hartii, diplome etc de parca ar fi genii...asta are profil se sri-st si este clona lui Coldea, uita-te la el...concluzie?? USR = uniunea securistilor reinventati (aripa tanara, urmasii)...

 

Acoperitii sunt greu de dovedit

Mai nou putem vorbi de acoperiti si in cazul 'securitatii' lui Soros . Soros si uneltele sale sunt deja o realitate pentru Romania .

Pacifistule,din contra,

Securistii sunt tocmai aceia care manipuleaza si incearca sa arunce cu noroi in oamenii curati, capabili si foarte dotati,asa cum este cazul lui Dan Barna.

 

durerea e ca

tara se scufunda de atitea masterati si doctorati.

Doamne Isuse ai mila de Romania si ajuta sa mai fie si oameni cu frica de Dumnezeu nu numai cu diplome.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor