Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Codrin Stefanescu: Am asistat la sinuciderea, in direct, a Regelui Mihai

Joi, 23 Aprilie 2009, ora 20:32
6823 citiri
Codrin Stefanescu: Am asistat la sinuciderea, in direct, a Regelui Mihai

Vicepresedintele PC, Codrin Stefanescu, a atacat dur joi decizia Regelui Mihai I de a sustine candidatura la presedintie a ginerelui sau, principele Radu, sustinand ca aceasta a fost o "sinucidere in direct".

"Am asistat cu stupefactie la sinuciderea, in direct, a Regelui Mihai. Din monarh fara tron si mare latifundiar, Mihai de Romania s-a transformat intr-un umil agent electoral al ginerelui sau, Radu Duda, impins de forte obscure in cursa prezidentiala.

Fost actor, devenit print si colonel la apelul de seara, ma astept ca Radu Duda sa-l foloseasca pe Regele Mihai si in turneele electorale pe post de mascota regala", acuza Codrin Stefanescu, intr-o declaratie remisa presei.

Pe de alta parte, vicele PC a tinut sa ii aminteasca principelui Radu de omul politic Corneliu Coposu, care "a refuzat de doua ori sa candideze la presedintie, din respect pentru rege si pentru ca era un monarhist adevarat".

In plus, Codrin Stefanescu se plange ca Radu Duda a refuzat sa lansarea volumului realizat in colaborare cu istoricul Silviu Dragomir, "Familia Regala in cartofilia romaneasca" la Palatul Elisabeta, volum care ulterior a primit la Venetia Premiul special al Juriului, acordat Romaniei.

Regele Mihai si-a exprimat, joi dimineata, intr-o declaratie sustinuta in Sala Regilor a Palatului Elisabeta, sustinerea fata de candidatura principelui Radu la Presedintia Romaniei.

Regele a mentionat ca prin prezenta in alegerile democratice pentru institutia sefului Statului, "Familia mea incearca sa uneasca si sa insanatoseasca Romania de astazi. Vrem sa aratam cum trebuie slujit un popor cu adevarat".

"Am toata increderea ca Principele Radu va putea sa poarte aceasta responsabilitate importanta si acest ideal inalt", a mai afirmat fostul suveran precizand si ca "nu este un lucru obisnuit pentru un membru al Casei Regale. Dar viata ne-a pus in fata multor situatii neobisnuite, pe care am reusit sa le trecem cu bine".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Condrin Stefanescu, #sinucidere Regele Mihai, #sustinere Radu Duda , #stiri politice
Comentarii
P
PTIU , SA NU FIE DE DEOCHI!
rank 1
CODRINE , TI-AM IERTAT TOTUL !! ESTE SINGURA DATA CAND ROSTESTI UN ADEVAR PUR 100%. FELICITARI!