C.V. Tudor i-a cerut scuze, prin sms, lui Mircea Geoana

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 15:30
2952 citiri
C.V. Tudor i-a cerut scuze, prin sms, lui Mircea Geoana
Foto: Gardianul

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, vineri, ca i-a trimis un mesaj lui Mircea Geoana, in care si-a cerut scuze pentru momentul in care liderul PSD a fost fluierat in localitea Tebea, europarlamentarul mentionand ca nu a avut nicio vina pentru aceasta intamplare.

"Ca un om civilizat, cum sunt cu cei care merita - cu golanii nu pot fi civilizat, pentru ca-i defavorizez pe oamenii cumsecade - eu i-am dat ieri un sms lui Mircea Geoana si i-am zis: Draga Mircea, imi pare rau de incidentul de la Tebea, te rog primeste scuzele mele.

Efectiv n-am nicio vina, niciunul care suntem aici. Erau foarte multi oameni, e greu sa controlezi zeci de mii de oameni. Ca erau mai multi de la PRM?! da, Ardealul e cu PRM, ce, e o supriza? Dar nu au fluierat numai cei de la PRM. Au fluierat oameni care nici nu erau inregimentati politic", a afirmat presedintele PRM.

El sustine ca i-ar fi spus presedintelui Senatului imediat dupa incidentul de la Tebea ca a fost fluierat deoarece este perceput de populatie ca fiind "jumatate a guvernarii". "Foamea e cel mai teribil agent electoral. N-ai cum sa deturnezi sau sa influentezi", a conchis Corneliu Vadim-Tudor.

In acelasi context, Tudor a mai apreciat ca "cel mai sifonat" de la Tebea a fost chiar presedintele Traian Basescu.

Participantii la manifestarile de la Tebea, judetul Hunedoara, i-au huiduit, duminica, 13 septembrie, pe reprezentantii partidelor politice prezenti la comemorarea lui Avram Iancu.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost huduit de mai multe persoane aflate in grupul de simpatizanti ai PRM, in timp ce isi tinea discursul. Democrat-liberalii hunedoreni, intre care se afla si Tiberiu Iacob Ridzi, primarul PDL din Petrosani, au fost si ei intampinati cu fluieraturi. Din multime s-a putut auzi cum se striga "Hotii! Hotii!".

Presedintele Traian Basescu a venit la Tebea dupa orele pranzului, dar nu a tinut un discurs, rezumandu-se doar sa mearga prin multime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
#CV Tudor scuze Geoana, #Geoana huiduit Tebea , #stiri politice