C.V. Tudor i-a cerut scuze, prin sms, lui Mircea Geoana

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 15:30
2952 citiri
C.V. Tudor i-a cerut scuze, prin sms, lui Mircea Geoana
Foto: Gardianul

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, vineri, ca i-a trimis un mesaj lui Mircea Geoana, in care si-a cerut scuze pentru momentul in care liderul PSD a fost fluierat in localitea Tebea, europarlamentarul mentionand ca nu a avut nicio vina pentru aceasta intamplare.

"Ca un om civilizat, cum sunt cu cei care merita - cu golanii nu pot fi civilizat, pentru ca-i defavorizez pe oamenii cumsecade - eu i-am dat ieri un sms lui Mircea Geoana si i-am zis: Draga Mircea, imi pare rau de incidentul de la Tebea, te rog primeste scuzele mele.

Efectiv n-am nicio vina, niciunul care suntem aici. Erau foarte multi oameni, e greu sa controlezi zeci de mii de oameni. Ca erau mai multi de la PRM?! da, Ardealul e cu PRM, ce, e o supriza? Dar nu au fluierat numai cei de la PRM. Au fluierat oameni care nici nu erau inregimentati politic", a afirmat presedintele PRM.

El sustine ca i-ar fi spus presedintelui Senatului imediat dupa incidentul de la Tebea ca a fost fluierat deoarece este perceput de populatie ca fiind "jumatate a guvernarii". "Foamea e cel mai teribil agent electoral. N-ai cum sa deturnezi sau sa influentezi", a conchis Corneliu Vadim-Tudor.

In acelasi context, Tudor a mai apreciat ca "cel mai sifonat" de la Tebea a fost chiar presedintele Traian Basescu.

Participantii la manifestarile de la Tebea, judetul Hunedoara, i-au huiduit, duminica, 13 septembrie, pe reprezentantii partidelor politice prezenti la comemorarea lui Avram Iancu.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost huduit de mai multe persoane aflate in grupul de simpatizanti ai PRM, in timp ce isi tinea discursul. Democrat-liberalii hunedoreni, intre care se afla si Tiberiu Iacob Ridzi, primarul PDL din Petrosani, au fost si ei intampinati cu fluieraturi. Din multime s-a putut auzi cum se striga "Hotii! Hotii!".

Presedintele Traian Basescu a venit la Tebea dupa orele pranzului, dar nu a tinut un discurs, rezumandu-se doar sa mearga prin multime.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#CV Tudor scuze Geoana, #Geoana huiduit Tebea , #stiri politice