Crin Antonescu: Minciuna NU este reteta succesului

Joi, 04 Iunie 2009, ora 23:22
2918 citiri
Crin Antonescu: Minciuna NU este reteta succesului

Scarbiti de clasa politica, romanii nu vor sa se duca la vot, asta le va permite social-democratilor si democrat-liberalilor sa-si puna in functiune masinariile de partid, iar concluzia va fi ca minciuna este reteta succesului, sustine Crin Antonescu.

"PSD si PD-L doresc o prezenta cat mai mica la alegerile din 7 iunie ca sa isi puna in functiune masinaria poltitica, clientela. Apoi, se va trage concluzia ca este necesar sa minti pentru ca asta e reteta succesului si ca nu poti castiga altfel decat prin frauda. Daca nu va exista o opozitie, asa va fi concluzia", a declarat liderul PNL, joi, la Antena 3.

Renuntand la ironie si recunoscand ca se abtine si isi masoara cuvintele, Antonescu a facut un apel catre romani sa voteze cu cine vor, insa sa se duca la urne ca sa dea peste cap planurile de fraudare a alegerilor, adaugand ca "minciuna nu este reteta scuccesului".

Tulbur tunsul oilor

Cu riscul ca replicile sale dure sa tulbure tunsul oilor, mersul la tricolori, sedintele la coafor, dar si "idilele dintre copiii aristocratilor romani" (Elena Basescu, Andrei Hrebenciuc, n.red), Crin Antonescu a spus ca adevarul nu este elegant, dar trebuie spus. Nu oricum, ci tare!

"Le tulbur tunsul oilor, mersul la fotbal... Uneori nu imi masor cuvintele. Dar adevarul nu poate fi spus foarte elegant, dar el trebuie spus tare", a adaugat liderul PNL.

Videanu nu se autosuspenda

Crin Antonescu a tinut sa faca si o diferenta intre ministrii liberali vanati de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) "la ordinul lui Basescu" si Adriean Videanu: primii erau acuzati, Videanu este condamnat.

"Dosarul lui Athanasiu a durat o saptamana, s-a incheiat dupa demisie, de al lui Chiuariu nu se mai stie nimic si nici despre al lui Pacuraru. Aici avem un om condamnat", a explicat Antonescu.

Totodata, despre eurocandidatii liberali, Antonescu spune ca au dovedit ce aveau de dovedit in Parlamentul European, pana acum: "Ai nostri au facut mai multe decat ai lor!".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Crin Antonescu minciuna, #alegeri europarlamentare farud, #PNL candidati europarlamentare , #stiri politice