Orban: In viata de apoi, Basescu va avea nevoie de brevet ca sa vasleasca in oala cu smoala

Duminica, 18 Octombrie 2009, ora 22:30
2042 citiri

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, duminica, la Cluj, ca a decis, in timpul mandatului sau de ministru al Transporturilor, sa ii reinnoiasca brevetul de navigator lui Traian Basescu din "mila crestineasca" si ca, in viata de apoi, acesta sa poata sa "vasleasca in oala cu smoala".

Orban a afirmat ca, in timp ce era ministru al Transporturilor, directorul care se ocupa cu brevetele de navigator a venit la el sa-l intrebe daca sa-i reinnoiasca brevetul lui Traian Basescu.

"Directorul a venit la mine si m-a intrebat daca sa ii dea brevetul si i-am spus 'Imm'" a spus Orban, sustinand ca a decis sa ii reinnoieasca brevetul lui Traian Basescu din "mila crestinesca" si din "dragoste fata de romani".

"In primul rand din mila crestineasca, ca sa aiba un loc de munca dupa ce nu va mai fi presedinte, si, doi, din dragoste fata de romani, pentru ca am convingerea ca romanilor le merge cu atat mai bine cu cat Basescu este mai departe de tara", a sustinut Orban.

Prim-vicepresedintele PNL a mai afirmat ca, in viata de apoi, Traian Basescu ar putea avea nevoie de brevet pentru a vasli in oala cu smoala. "Avand in vedere ce a facut in ultimii ani, probabil ca o sa aiba nevoie in oala cu smoala fierbinte sa vasleasca cu barcuta lui", a mai spus Orban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Orban Basescu brevet, #Orban Basescu vaslit smoala, #Basescu brevet comandant navaludivi , #stiri politice